Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myxphyn

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pp. módosult, a Zugügyvéd a teljes szöveget még nem látta, de kétli, hogy a folyamatokban lévő perekre alkalmazni lehetne, mindenesetre örülni örülne neki. A hírek szerint csütörtöktől elutasítja a bíróság azokat a parkolási díj elmulasztásával kapcsolatos…..
Még mielőtt bárki egy vacsorára gondolna a cím alapján, szó sincs róla: a hobbit életének legjobb pillanatait követjük majd végig flessbekkekben, a szigeten pedig előkészítjük a finálét, amitől mindenkinek le fog szakadni az álla, ezt garantálom. Erdőben nyitunk, fiatal…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
A nyár talán legjobb sztorija történt meg M.-mel, aki az általa szervezett honfoglaló gyerektárborba tartott egy barátja és néhány ősmagyar fegyver társaságában. Pechükre megállította őket egy pestivérivásra készülő rendőrpáros, az események pedig innentől mondhatni…..
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..
Myxphyn 2007.07.09 11:06:19
Eljött a pillanat, eddig csak olvasója voltam a commentnek, de Palik kiverte nálam a biztosítékot, így regeltem.

Vannak még akik nem értik miért utáljuk ennyire a Palikot, én meg őket nem értem :)

Felmerül a kérdés, hogy mit vár el az ember egy közvetítéstől. Elsősorban azt, hogy kiszolgáljanak minket egyszeri nézőket, olyan adatokkal amikhez nem jutunk hozzá, például ne nekem kelljen már a neten nézegetni, hogy mit ír ki a computer (egyébbként mi annak a honlapnak a címe?), mert ők képtelenek leolvasni.
Tujaldonképpen egy szolgáltatást kellene nyújtaniuk, de erről szó sincs. Egyszerűen nem tudom mit néznek, néha olyan mintha más versenyt néznénk, pl. ki van írva hatalmas betükkel a képernyőre: Massa, erre elkezdik találgatni melyik Ferraris lehet az? Egyszerűen nem látnak a pályán (mint sok focista). Rendben ők nem azt a képet nézik mint mi, de akkor legalább az egyikük nézze azt, vagy ha ez derogál nekik legalább nem mondjanak hülyeségeket. Dilettánsok a boxkiállásokkal is, mindig találgatnak, pedig elég lenne megnézni azt a k... számítógépet, ki hány körre tankolt. Vagy ha nekik nem müxik, akkor ott vannak a háttérben a stúdióban csücsülők, nézzék meg a neten. Most nekem kell elmagyarázni nekik, hogyan is kellene együttműködni? :)
Valaki felemlegette Dávid Sándort...hát én újjongtam annak idején amikor végre levették műsorról,valaki tud mondani egy mondatot is amit közvetítés közben befejezett? Állandóan félbehagyott mindent, egyszerűen ha történt valami a pályán akkor már képtelen volt felidézni hol is tartott előtte. A hangjával pedig egész óvodás csoportokat lehetne bealtatni kaja után. Egyszer volt egy Frankl András nevű ürge aki értett a dolgokhoz, arra már nem emlékszem, hogy mennyire volt élvezetes a közvetítése, de olyan infókat mondott, amiket nem mindenki tud megszerezni...de őt hamar kitúrták, gondolom egyből levették, hogy veszélyes rájuk, mert ért hozzá :).

Kicsit hosszú lett így elsőre, sry.