Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorson

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milizlájf A gitár 2009.06.16 11:04:00
A gitár A húros hangszerek azon belül a pengetős hangszerek csoportjába tartozik. Hat húr található rajta amiknek a hangolása E-A-D-G-H-E ezek kvint távolságra vannak egymástól kivéve a G-H ami nagyterc. A bundok számától függően a gitáros 3 oktáv körüli hangterjedelem…..
Nem mondanánk, hogy túl kedvesek szoktunk lenni a Limp Bizkittel és ez a helyzet a nemrég megjelent új számuk után sem változott. Még tavaly szerződtette a zenekart Lil Wayne kiadója, a briliáns fantáziáról árulkodó Cash Money Records, ahol idén megjelenik a Stampede of the Disco…..
vorson 2013.03.26 20:40:04
@derengtsi: Állítólag mocskosul ronda, így meg fel tudja vállalni a zenekar... ennyi! :D
Pályafutása során először látogat el Magyarországra a Nickelback. A kanadai rockzenekar november 8-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a The Hits nevű turnéjának keretében. Szóval ebből kikövetkeztetve valószínűleg az összes slágerüket megkapja a magyar…..
2013-ban majdnem egy hónappal hamarabb, június végén tartják meg Tokajban a Hegyalja fesztivált, ahová a szokásoknak megfelelően túlnyomóan rockzenekarokat hívnak, de azért belenyúlnak a partyszíntérbe is. Utóbbit erősíti a mindig nagy bulit adó Scooter, az előbbi legnagyobb…..
Mentőt kellett hívni Stephanie Rose Bongiovihoz, Bon Jovi 19 éves lányához, mivel az egyetemi szállásán túladagolta magát heroinnal és egy időre eszméletét vesztette. A helyszínre érkező mentősöket rendőrök is kísérték, akik a helyszínen kis mennyiségű heroint, füvet és…..
Elton John és Madonna közismerten nem kedvelik egymást, de Sir Elton most új dimenziót nyitott kettőjük kapcsolatában, amikor is nemes egyszerűséggel cuntnak hívta az énekesnőt, ami az angolszász nyelvjárásban a legsértőbb kifejezés, amit nőre használni lehet. Egy videós…..
Messziről el szoktuk kerülni az énekes tehetségkutatókat, de a Fülöp-szigeteki X-Factorban olyat láttunk, amelyhez hasonlót tényleg csak nagyon ritkán. Már alapvetően az ritkaságszámba menő, hogy valaki rögtön az elején egy metáldallal induljon, de ha ez nem lenne elég, akkor…..
Negyvenhét éves korában elhunyt Adam Yauch, a Beastie Boys egyik alapítótagja, akit mindenki csak MCA-ként ismert a műfajban. Yauch fültőmirigyében még 2009-ben fedeztek fel rosszindulatú daganatot, amit azonnal kezelni kezdtek. Akkor azt nyilatkozta, hogy mivel igen korai stádiumban…..
Jack White – Blunderbuss (Third Man/Columbia) Már kicsit több mint egy éve kell nélkülöznünk a White Stripest, ami nekem például nagy szívfájdalmam, mert a kéttagú zenekar még a kevésbé jó pillanataiban is olyan megbízhatóan magas minőséget hozott, aminek köszönhetően el…..
Először a szabadságát töltő sixx kollégának tűnt fől a termetes változás az alábbi videón, de pénteken már a Stereogum is posztolt a sárga esőkabátos Guns N' Roses-énekesről...
Rihanna nemrég több támadást is kapott a rajongóitól, amiért Twitterjén másokra is használta a picsa (cunt) szót. Most egy interjú során a 23 éves énekesőn elismerte, fogalma sem volt róla, hogy ez ennyire obszcénnek számít. "Ez a szó nagyon sértő szinte mindenkinek a…..
Idén tavasszal jelent meg a FreshFabrik ötödik nagylemeze Mora címmel, amihez már két klip is készült (Stealing The Sun és Woman), most pedig itt a harmadik, az Into The Light, ami a három közül mindenképpen a legmonumentálisabb. „Az Into The Light mozival kapcsolatban már nyár…..
Budapesti Coldplay-koncertről egyelőre nincs hír, van viszont új kislemez Paradise címmel, ami természetesen az október 24-én megjelenő Mylo Xyloto albumon lesz rajta (aminek egy dalában még Rihanna is vendégszerepel). Aki esetleg az előző három single-ről lemaradt volna, beraktuk…..
vorson 2011.09.12 17:45:57
@Gang blogger: Nem szoktam amúgy ilyen fika kommenteket írni, mert rengeteg előadó/zenekar van aki nem érdekel, közömbös vagyok velük szemben, de egyszerűen a Coldplay mellett nem tudtam így elmenni, amikor sokan ajnározták őket én már akkor sem értettem miért. Ránézésre szimpatikus arcok, meg biztos képzett zenészek is, de amit így együtt összeraknak... ha hallgatnom kéne huzamosabb ideig, hát bevallanék mindent :)

Kicsit olyan vele az érzésem, mint hazai pályán a Belmondo, iszonyat képzett, jó zenészek, de amit együtt összepakolnak, az egyszerűen az az igazi mélyről jövő, meleg hígfos zene.

Persze ez csak egy vélemény a sok közül...
The Drums - Portamento (Island Records) Nagyon ritkán vállalok be olyan lemezt kritikaírásra, amit hallatlanul is ennyire szívemből gyűlölnék, a Drums viszont olyan természetfeletti és már-már megmagyarázhatatlan ellenérzéseket váltott ki belőlem létezésének első perce óta,…..
Csoroghat a nyála annak a vállalati dolgozónak, aki ahhoz szokott hozzá, hogy a céges bulira a főnök az Irigy Hónaljmirigy valamelyik darabját, esetleg egy levitézlett valóságsószereplőt hív meg, aki, ha nagyon szerencsénk van, belehány a személyzetis Marika ritiküljébe, mert…..
Így a harminc felé közeledve többször szóba kerül nagyra becsült baráti társaságomban, hogy mennyire helyénvaló a züllést, mint életformát nagyüzemben folytatni. Ez náluk még nem is lenne probléma, hiszen rosszéletűségben nem egyikük körökkel felülmúl - sokkal inkább az…..
A Kowalsky mellől kiszállt trió (Cha Cha, Jimmy és Sóder) kiegészülve Tóth Levente gitárossal felvette első hivatalos szerzeményét, aminek egyelőre még címe sem nagyon van, így Hetes lett jobb híján. A dal a debreceni Friss rádióban volt hallható először tegnap délután, majd…..
vorson 2011.07.24 18:15:48
@Ver Sacrum: az már régen volt, akkor még nem volt "megtérve" :) stb., és tudta, hogy nem csak róla szól a zenekar, erről meg azt hiszi igen, de még ezzel se lenne baj, ha nem session zenészként kezelné a társait...
Kettőnégy Tokaj és Dimebag 2011.06.22 13:02:00
Dimebag bizony a tokaji borászokra is nagy hatást gyakorolt!Vegyük észre az alábbi (reméljük) üvegcsét, a részletgazdag grafikát és a fekete csavaros kupakot. A képen balkezes Dime nem csak a malátafőzdéknél hanem bizony a szőlőfürtök között is remekül teljesít! Igazi…..
Doboscsere helyett inkább új lemezt készít a Frisco-i négyes, legalábbis Rick Rubin, a csapat "megfejtője" ezt állítja. "Átugrottam Frisco-ba és belehallgattam pár riffjükbe" -újságolta a producer! Azért kíváncsiak lennénk mi lehetett az első szava, amikor…..
Legalábbis Joey Jordison dobos szerint, aki a billboard.com-nak elmondta, hogy az együttes megkezdte a munkát egy új stúdióalbumon."Mozgásban vagyunk. Izgalmas dolog újra együtt dolgozni és persze egy kicsit több érzelem is jelen van, de azt hiszem, hogy egy igazán jó lemez…..
Egyórás magánoktatást is nyert az a licitáló, aki hajlandó volt kifizetni 35 ezer dollárt (majdnem 7 millió forintot) azért, hogy Lars Ulrich-al, a Metallica alapító-dobosával töltsön egy napot. Még mielőtt sokan elkezdenék anyázni a zenészt feltételezett pénzéhsége miatt,…..
vorson 2010.10.25 03:25:31
@Baromméter: abszólut igaz, volt szerencsém élőben is hallani és aki egy ilyen zenekarban/gépezetben játszik igazán vehetné a fáradtságot, hogy ennyi idő elteltével megtanuljon már normálisan dobolni...

Egyébként ő is mondta vhol, hogy: "Tudom hogy nem én vagyok a legjobb dobos a világon, de a Metallica gitárjaira én dobolok a legjobban"... És szerintem ez igaz is :)
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
1950: B4 / 1.131 cm3 / 25 PS / 67 Nm @ 2.000 / Vmax: 85 km/h 1967: B4 / 1.493 cm3 / 44 PS / 102 Nm @ 2.000 / Vmax: 110 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
vorson 2010.05.15 23:52:31
A koncert nagyon tetszett, valóban igaz a többiek által kritizált hangosítás, meg a néha pontatlan Lars, de leszarom, nem az albumot akarom meghallgatni azt megtudom itthon is... Persze azt is megértem hogy ennyi pénzért ekkora rutinnal már igazán lehetnének pontosabbak is... A hakni erős túlzás, de ki várja el hogy ugyanolyan intenzitással nyomjanak le egy koncertet évtizedekkel később is... sok zenekar utálja már a saját számait, mert annyiszor játszotta/hallotta. Az meg hogy a Metallica-t anno nyomta az MTV, mert slágergyanusabb számokat írtak még szerencse, mert lehet hogy anélkül el sem jutnak hozzám a régebbi albumaik, amit igazán bírok... Leszarom, hogy ki mennyit változik, ha jó irányba megy, nálam a Load-nál ért véget a Metallica (bár azon is van egy 2 szám amit bírok: Ain't My Bitch, Fuel), de a lényeg hogy azokat se kell megkövezni akik meg azt szeretik épp azért van ekkora és színes rajongótábora a Metallicának mert az albumaik némelyike egyáltalán nem hasonlít a másikra. Az új albumaikat ha ugy hallgatja meg az ember, hogy itt van egy új csapat szted milyenek, akkor azt mondod fasza remélem sokra viszik... Csak hát ugy állsz neki hogy Metallica és mivel elég magasra rakták a lécet nehéz azt megugrani...

A koncert sztem odabaszott, első Metallica-m volt.. egyetlenegy vmi ami tényleg kibaszottul irritált az a passzív közönség, ez egy rockkoncert ha már idős vagy és nem pogozol vagy nem szeretsz (én sem szoktam sűrűn) akkor legalább tedd fel a kezedet és skandáld a refrént és ne sértődj meg ha meglöknek.. Nem vagyok az a tipkus rocker alkat, sosem volt hosszu hajam, sosem hordtam bakancsot (nem a hosszú haj teszi a rockert, hanem az érzés sztem...) de mégis ott tomboltam az első sorban és headbangeltem haj nélkül, fiatal korom létére régebb ota hallgatok metallicat mint ott sokan... de sok csíra meg csak nézett a FoS-ben, azok menjenek az ülő szektorba vagy nézzék meg kintről. Ott álltam a küdőtér első sorába és tisztán láttam hogy a FoS szektorba sokan azt se tudták hol vannak nézegettek jobbra balra, lehet sokkot kaptak és én vagyok angyon kritikus... Elég szomorú volt a kivetítőn is látni hogy egy-egy számnál a közönség 90%-nak még a keze sem volt fenn, áldom az eszem hogy sorban álltam és jó helyre kerültem, mert ahogy itt olvasom hátrébb mág azokat is megszólták akik buliztak és élvezték a zenét... Akik meg sokallották, hogy a DM-ről sok szám volt... mit vártak egy DM TOUR elnevezésű koncerttől, örüljenek, hogy ennyivel megúszták:D

VAN EGY OLYAN ÉRZÉSEM, HOGY SOKAN AZÉRT VETTEK JEGYET, MERT METALLICA ARROL MÁR HALLOTTAM, MENJÜNK EL...

Az meg hogy sixx leszól mident az meg már az ő kézjegyévé vált.. Ő Slash helyébe nem erőltetni a félmeztelen gitározást egy kis sörhassal.. pfff