Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joy27

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Szeptemberi Zara lookbook 2010.09.03 10:34:38
Cesar Casier szerepel a Zara szeptemberi kollekciójának lookbook fotóin. A mostani frissítésben a letisztult vonalak és színek határozzák meg a kollekciót. Nekem a ruhák többsége nagyon tetszik és az összeállítások java is elég jóra sikeredett. Azt hiszem ebben a hónapban sem…..
HeStyle Sztárok fürdőnadrágban 2009.07.13 11:15:00
Itt a nyár, a sztárok is a vízpart felé veszik az irányt.Nézzünk most néhány fotót strandolós sztárokról, akik közül sokan jobban is odafigyelhettek volna a fürdőnadrágjuk megfelelő kiválasztására. Nekem ebből a felhozatalból Zac Efron fürdőnadrágja tetszik a legjobban.…..
Britney Spears exférje, Kevin Federline rettenetesen elhízott. Az egykor jó kiállású háttértáncos ma már aligha lenne képes akár 5 percig is táncolni fulladás nélkül. Az elhízás amúgy várható volt, hiszen Kevin Federline egész nap nem csinál mást, mint sütteti a hasát,…..
Nem tudom, hogy álltok a focistákkal, de most tekintsük meg a Vanity Fair címlapját. Didier Drogba és Cristiano Ronaldo láthatóak rajta. Természetesen le kellett vetkőztetni őket, így gondolom több megy majd el a magazinból. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem ez a kiváló Annie…..
Ezúttal a GQ South Africa aktuális számának címlapján szerepel a Twilight filmek sztárja, Robert Pattinson. A címlapfotó mellé készítettek még további képeket is, de azok igazából semmi újat nem mutatnak a színészről, hozzák a már jól megszokott Pattinson-féle képek…..
HeStyle Divat és mozi #2 2010.01.07 14:00:00
Folytatódik mozis cikkünk, a második részét olvashatjátok. Még több kép, még több érdekesség, remélhetőleg érthetőbb formában - fogyasszátok egészséggel. A James Bond filmekről külön cikket közlünk majd. James Deannel hagytuk abba, jöjjenek most a '60-as évek.…..
Március 18-án kerül megrendezésre a 2010-es GLAMOUR Women Of The Year díjátadó gála. Március 3-ig lehet szavazni összesen 6 kategóriában, valamint +1, "a legsármosabb férfi" kategóriában. Kíváncsian várom, hogy kire érkezik majd a legtöbb szavazat. Nézzük az…..
Enrique Iglesias lett az Azzaro 1978-ban megjelent klasszikus illatának, az Azzaro Pour Homme legújabb reklámarca. Az illetékesek szerint azért esett a választásuk az énekesre, mert megtestesíti azt, amit az Azzaro képvisel: Az elegáns férfit, aki tiszteli és szereti a nőket. A…..
Megjelentek az első képek az Armani azon kampányából, melyben Christiano Ronaldo szerepel. Jobb, ha nem nyilatkozom az fotókról, számomra Ronaldo, mint modell ugyanaz a kategória, mit Jesus Luz. Szegény David Beckham, vajon mit szólt, amikor meglátta ezeket a képeket? ..