Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyaszomorító Füles

7 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, az a nagy harci helyzet, hogy anyámék a következő hetet nélkülünk töltik. Mi itt maradunk a tesókkal magyarban. Ejj, szerintem ez kibaszott jó lesz! Miénk lesz a ház! Szülők nélkül, bakker! Anyám engem bízott meg, hogy vigyázzak a többiekre, és adjak nekik kaját. Sajnos ezt…..
Anyaszomorító Füles 2010.06.17 09:06:20
@Enchantée: Még élünk, csak mostanában nagyon elhanyagolom magamat. Lusta lettem sajnos.
Anyaszomorító Füles 2010.08.01 10:02:28
@Enchantée: Elhiszem. Most már azon gondolkodom, hogy elköltözöm anyáméktól, mert keveset foglalkoznak velem.:-(
  K.É. totálisan átment szadista cédába , vagy csak engem szivat. Most meg egy olyan Index cikket tolt át e-mailben, ami arról szólt, hogy  kivágta haverja szívét és szemgolyóit egy begombázott amerikai ketrecharcos. A csávó gombateát ivott, majd kivégezte…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.31 21:30:04
  Tegnap a fejnélküli egyedek lettek sütve. Először szüreteltük a saját nevelésű mángoldot (köszi Zuzuka a magokat).A mángoldos újkrumpli (baconnel lefedve apróra vágott fokhagymával vajon párolva) nagyon finom lett. A sült keszeg is.Az…..
Főnökasszony nagyon feldúlt. Egész nap a könyvelővel meg a könyvvizsgálóval telefonált. Valami brutál APEH ellenőrzéstől tartanak...
Anyaszomorító Füles 2010.05.27 09:53:14
  A bajai módon halászlevet főző régióban mindenki tudja mit jelent halasan főzni egy kaját. Ha korosabb egyed húsát vagy zsírosabbnak tűnő húst főzök akkor többnyire így készítem. Halasan főzni azt jelenti: nem megpörkölni a hagymát, hanem - mint ahogy…..
Incifinci blog Hosszú pihenés... 2010.05.26 14:56:43
Gyorsan eltelt ez a pár napocska. Volt benne baráti összejövetel, sütögetés, jó idő, leégés, józanodás, pihenés, főzöcskézés........Szombaton mentünk Monorra, ismét elérte a foglalkozás a célját:-D Jó időben, jó kajálással:-D Persze nem tudom kell-e mondanom, hogy pont…..
ZAK -LMR 1. poszt Day After Gratulálok fiam, így kell ezt csinálni! – fogadott kedélyesen a püspök úr. – Lásd kivel van dolgod, emelem a tétet! – kiáltott fel diadalittasan és az antik földgömböt idéző míves minibárjából zsugorfóliával egymáshoz…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.25 10:31:05
Kis Édes átküldte nekem a  beteges horror legújabb keletű „remekművének” a trailerét. A The Human Centipedet. Egy elmebeteg sebész összevarrja áldozatainak az emésztőrendszerét, hogy emberi százlábút készítsen belőlük. Aztán még küldött egy sor szmájlit is.…..
Füles élvezkedik Malackínzás 2010.05.23 21:33:30
Szerintem Malacnak gyűrött a füle. Persze Malac szerint nem az. Na mindegy, én azért tettem egy próbát a vasalóval. Mivel Malac sajnos szabad akaratból nem állt kötélnek, ezért szóltam Tigernek, aki egy mogyorós csoki ellenében simán két vállra fektette a röfit én pedig már…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.25 10:03:07
@Enchantée: Kicsit náthás lettem, de ez jó is, mert így nem kellett segítenem az ebédkészítésben. Mici szeletelte helyettem a répát, el is vágta az ujját. Ha-ha.

@vagyok, aki vagyok...: Tegnap éjjel volt egy kis zápor, ki is löktem Malacot a teraszra, hogy felfrissüljön, de tanulva az előbbiből, most betapasztottam a száját. Szemét tesó így jár.
Aztakurva milyen okos vagyok! Korszakalkotó ötletem támadt. Megalakítottuk a Százholdas Takony zenekart. Így járhatunk turnézni, és lesz zsebpénzünk, nem kell mindig anyámtól kuncsorogni. Most még van szabad helyünk, szóval időben jelezzétek, ha szeretnétek, hogy nálatok…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.20 16:44:32
@Enchantée: Igazán nem kérünk sokat, csak annyit, amiből el tudunk menni nyáron fagyizni meg strandolni és néha buliba.
Ovisoknak előadjuk a Süss fel nap rockverzióját, a Csip-csip csókát latinos kivitelben és az Ég a gyertya ég örökzöldet hip-hop stílusban.
Igazából az van, hogy kezdenek hiányozni rólam a nőcis dolgok. ( Jézus! Egy pár évvel ezelőtt, nem gondoltam volna, hogy rajtam egyáltalán lesznek olyanok, azt meg pláne nem, hogy hiányozni is fognak)Gondolok itt pl. a körmömre. Akik láttak már, tudják milyen óriási nagy…..
Lehet azért vagyok mostanában ilyen gondolkozós kedvemben, mert ennyire fostalicska az időjárás. Jöhetne már a napocska. Mindenkinek jobb lenne a kedve, a meló is jobban menne, és akkor nem kéne  bent kuksolni a négy fal között:-(Na, meg azért is jöhetne, mert szombatra szabit…..
Sülthal, irdalt sült keszeg. Finom volt!..
Találtam a neten egy erotikus fotópályázatot. Szóltam is Tigernek, hogy fényképezze le a seggemet, mivel nekem kurva szexi seggem van, és tuti biztos, hogy megnyerem a versenyt, de az első háromban biztos benne leszek. Nem is gondoltam volna, hogy ez a kuka Tiger ilyen fasza fotókat tud…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.19 08:45:59
@Enchantée: Már úgy is tervezek egy nyári kalandtúrát, és ha van Nálad sok csoki, akkor esetleg benézek Hozzád.

@vagyok, aki vagyok...: Bárcsak anyám is mondana nekem ilyeneket. de neki én csak anyaszomorító vagyok.
Anyaszomorító Füles 2010.05.19 11:17:01
@aJeti: Jeti néni, nekem olyan jó seggem van, hogy nem engedhetem meg magamnak másik segg használatát. Még masnis farkam is van. Ráadásul tépőzáras. Tuti nyerő hátsó.
Anyaszomorító Füles 2010.05.20 12:49:42
@Incifinci: Nem is ám rajzszöggel kell a seggemre erősíteni, mint a mesében. Én már egy modern csacsi vagyok.
ZAK 2. sorozat 45. poszt   Bármennyire is tudtam, hogy a zombi valójában talán a földkerekség létező legártatlanabb áldozata, a dal végén végeznem kell vele, különben ő semmisít meg minket.  Életem eddigi legkegyetlenebb misszióját kellett, hogy végrehajtsam. A…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.19 09:18:00
TASZ-os csaj keresett azzal, hogy mi lenne, ha közösen meglepnénk P.Cs-t. Leitatnánk, és miután bekómázna, ő felhívná a graffitis meg stenciles spanjait akik kidekorálnák a gipszét. Aztán jó trip lenne, ha arra ébredne, hogy kortárs képzőművészeti alkotás fedi a…..
Incifinci blog Itt vagyok Ám...:-D 2010.05.18 08:32:00
 Hányszor megfogadtam már, hogy nem olvasok blogot amég, nem írtam posztot, mert mindig befolyásolnak az olvasottak…de soha nem sikerül betartanom, mert mindig egy kitikkadt szivacsként ülök le a gép elé, várva az információ áramlást… Most is ez van. Leültem…..
Ellenőrző Irígyek a tanárokra? 2010.05.18 08:00:00
A tegnapi posztunkhoz érkezett kommentek közül választottunk egyet, ami -a mi véleményünket is képviselve- végigveszi az "érveket" és szisztematikusan végiggondolva azokat, válaszol is rájuk. Üdv Mindenkinek! Végig olvastam a kommenteket és sírni támadt kedvem a sok…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Van beindult gazdasági növekedés és nincs belőle növekvő adóbevétel. Legalábbis a Pénzügyminisztérium (PM) szerint.A költségvetés készítése óta ismertté vált makrogazdasági adatok alapján valószínûsíthetõ, hogy az idei gazdasági visszaesés enyhébb lehet a…..
Retro Helen 2009 január 14Akár a háztartást, akár egyéb szükséges és szórakoztató dolgot veszek alapul, azt kell tapasztalnom, hogy az élet minden szektorban 160 centimétertől kezdődik...Ebből kifolyólag nekem gyakorlatilag dupla annyi energiámba kerül az összes alapvető dolog,…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.17 13:22:08
@kozgaztanar: Anyám most még feltöltődés fázisban van.
Füles élvezkedik Lazulás 2010.05.14 09:13:54
Há' bakker nekem is kell néha egy kis szünet. Lenyúltam az egyik napszemüveget, és kiültem az ablakba napozni. Közben szóltam Malacnak, hogy bazmeg csináljon már nekem egy finom koktélt, különben megint kilövöm az ágyúból. Zelefántnak is szóltam, hogy ha esetleg elaludnék,…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.15 09:48:52
@Enchantée: Sajnos nem sokáig napozhattam, mert jött a rossz idő.:-( Ez is biztos a tesóim miatt van.
P.Cs. telefonált, hogy görkorizás közben eltörte a lábát. Fasza. Még csak ez hiányzott...
Anyaszomorító Füles 2010.05.14 15:03:55
Egyik délután kimentem a Dunához Százhalombattán. A Benta torkolatban többen horgásztak. Úsztattak, görgettek, fenekeztek. Nézelődtem, egyszer csak látom: az egyik kolléga botja igencsak hajlik. Látszott, hogy nem elakadás, hanem komoly hal van a zsinór…..
Anyaszomorító Füles 2010.05.14 14:57:57
A horgászat mellett apám másik nagy szenvedélye a galambászás. Mint minden kisgyerek én is imádtam az udvaron labdázva rohangászni, de nálunk ezt büntetlenül nem lehtett minden nap megtenni.-Ma röptetek - szólt apám az ebédnél, és az álmoskönyvek szerint az nap jobb lett…..