Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewTrigomeria

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
NewTrigomeria 2007.08.10 10:45:03
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
NewTrigomeria 2007.07.09 09:24:56
Te mit szólnál hozzá, ha azt mondaná eccer csak a jó állambácsi, hogy nem köthetsz mondjuk eltartási szerződést? "Vagy nem vehetsz fel hitelt, mert nem lehetsz hitelképes? Mondjuk csak azért, mert a szemed kék/zöld/sárga/barna/fekete/fehér a nem kívánt szín törlendő.
Komolyan azt mondod nekem, hogy helyes bizonyos polgárjogi szerződésből kizárni embereket bőrszín, szemszín, vallási hovatartozás, nemi identitás vagy akár nemzetiség alapján? Ezen gondolkozz el mégegyszer."

Melyik melegnek nem adnak hitelt?:)
polgárjog? És a gyereknek akit örökbe adnak meleg pároknak, azoknak a jogai hol vannak? Vagy az nem fontos?

Itt nem a szemszínekről van szó, tudod Te is jól. A pedofilt se azért különböztetik meg, mert éppen barna a haja.

A társadalom nomrákra épül. Norma az, hogy mindenki kedvének megfelelő szexuális orientáltságú (mert ugye nem csuklyák le a melegeket).
De norma az is, hogy a gyereknek van egy apja és egy anyja. Más variáció nem igen van. Mindenkinek joga van családot alapítani. A melegek ezt eldobják maguktól másért. Lelkük rajta.

Mellesleg a tolerancia sem használható ész nélkül érvként. Ha mindenkit tolerálunk, zárják be a börtönöket. Megkülönböztetés?
Melegnek lenni persze nem bűncselekmény. Gyereket tönkre tenni, mert mi melegek vagyunk és kell a gyerek,mert jogunk van hozzá, az mi? Jócselekedet? Hülyeség? Megmerem kockáztatni: Bűncselekmény.

(mielőtt vki nagyon okos lenne : ugyanígy bűncselekménynek tartom ha normál családban tesznek tönkre gyereket)