Regisztráció Blogot indítok
Adatok
http://www.mbtshoesale.net/mbt shoes sale

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
BZS1000 MÉEV 1 nap törölve 2010.05.08 17:10:48
Megérkeztünk a Nemzeti helyszínére, páran repültek is délután, de nem volt túl nagy kaland.Este kb éjfélig dumálgattunk, aztán bekucorodtunk a sátrainkba ahol elég hideg volt(hoztam hősugárzót úgyhigy legalábba bekuckózás negyedórájában jó volt az idő.Ma reggelre…..
Tisztelt Praxisblog!Egy velem megtörtént szomorú és egyben megbotránkoztató eseményt szeretnék megosztani Önökkel:Több éven keresztül jártam a Dél-pesti Kórház belgyógyászati osztályához tartozó hypertónia ambuláns rendelésére hétfőnként, amelyet hosszú idő óta…..
 A tablet bejelentése előtti másfél évben újra és újra felröppent az a pletyka, hogy az Apple egy saját netbookkal lép piacra. Megírták ezt külföldi lapok, itthon is többen értekeztek róla, én azonban minden alkalommal elmondtam, hogy a felvetés hülyeség: az a fajta…..
Megint nagyon aktuális az Utazó iPhone, ennél már csak akkor lehetne aktuálisabb, ha ez a post két hete került volna ki. Akkor volt ugyanis a Critical Mass, amit személy szerint az emberi együttélés próbájának tartok, egy jó kis játéknak, amikor átalakulnak a szerepek, és ha…..