Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindentlat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   A Kenézy Gyula Kórház általános sebészetén feküdt édesanyám. Sajnos a sebe nem akart gyógyulni, le is szidták, hogy miért nem szól, hogy még mindig vérzik 3 nap eltelte után. Édesanyám megfejtette, hogy talán az évtizedek óta szedett vérhígító az oka, ami…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Hát a mai nap nem téptük fel a betont, ez már egyszer biztos, összesen 270 kilometrovát kellett megtenni. Mindenki nagyon várta a fővárost, mert leszámítva a Kaukázus hegyeit, eddig Grúzia nem igazán villantott, szó ami szó. Valamin volt ma a levegőben, mert felváltva aludt…..
 Reggel 7 óra egy albániai kemping éttermének teraszán, egy nagyon szép hegyi tó partján. Szabolcsék hajnalban pont a sátram mellett kezdtek el futómûvet szerelni, úgyhogy lesz idõm megírni a ma reggeli posztot. Az elsõ napi nulla pont után vasárnap már 4-5, tegnap meg…..