Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andthensome

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
Oké, elismerem, elég szerencsétlenül fordítottam címben a brofistet, de hát nincs rendes magyar neve. Ugye arról a mozdulatról van szó, amikor két haver (tesó, bro) összeüti az öklét (fist). Életemben nem gondoltam volna, hogy ebből valaha videojátékot lehetne csinálni, de…..
andthensome 2016.02.07 17:33:31
IDDQD Checkpoint Mini #06: Blood 2015.10.30 13:52:59
Podcastünk vendég nélküli miniverziójában újra olyan játékot filézünk ki, amit ti javasoltatok, ráadásul többen is: a Blood. Ami ugyebár a Duke Nukem 3D motorjával készült, sőt a Duke Nukem 3D fejlesztőinek segítségével, és enne köszönhetően a horror alapokra egy réteg…..
andthensome 2015.11.04 08:45:04
@Stöki: ez szomorú, kénytelen voltam zenét hallgatni melóba jövet :(

Egyébként jók a podcastek, egyre jobb a hang is, nincs ezzel semmi gond, hajrá! :)

Syberia-t én is támogatom, vagy akár a Woodruffot.
Barry visszament az időben, és ettől kisebb sokkot kap, amiből Cisco rángatja ki, aki persze a múltban él. Allen teljesen össze van zavarodva, amellett, hogy másodjára ugyanazokat a beszélgetéseket lefolytatni felettébb unalmas. És mivel mindenki mondatát befejezi, dr. Wells gyorsan…..
hogyvolt The Flash 1x14 – Fallout 2015.03.06 13:00:00
Szóval az előző részt ott hagytuk abba, hogy RonStein felrobban, úgyhogy itt is vesszük fel a fonalat. Caitlin és Flash igyekeznek elrohanni az atomcsapás elől – vagyis Barry igyekszik elfutni, Caitlin meg kapaszkodik – ami természetesen sikerül is hőseinknek. Miután Cisco…..
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Remélem, nem csak én érzem úgy, hogy kezd unalmas lenni az indie fejlesztők körében népszerű paródiaszimulátor. Múlt héten ugye volt a kavicsszimulátor (amit van, aki pénzzel támogat), most meg itt a fűszimulátor, szintén a Steam Greenlight-esélyes játékai között. Kicsit…..
Aki azt hitte, hogy az indie fejlesztők körében népszerű - eleinte nagyon vicces, aztán egyre fárasztóbb - poén, a szimulátorparódia a kecskeszimulátorral csúcsra ért, az nagyon téved. Készül ugyanis a Rock Simulator 2014, Steamen már lehet Greenlightba beszavazni (a Valve meg…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
Anikó nem érti, hogy a Camponába deportált Csodák Palotája miért a hallássérült gyerekeken akarja behozni a felmerült pluszköltségeit. Korábban mindig bejutottak ingyen, most azonban a felnőtteknek teljes árat kellene fizetniük. De ezt persze telefonos egyeztetés után a…..
andthensome 2013.01.22 14:16:47
@Mylady: Valószínűleg igen, de csak ismételni tudom magam: tájékozódjon, valamint a pénztáros biztos, hogy szólt volna neki a pedagógus-ingyenességről (ha látja, hogy egy rakás siketet terelget...)
andthensome 2013.01.22 18:42:47
@Legelő Őse: ennek ellenére nonprofit kft... persze, valamiből nekik is ki kell fizetni a dolgozókat meg a bérleti díjat, sőt a rezsit is... ezért vannak jegyárak meg bolt meg mittudoménmég mi. Egyébként hogy működnének? Mellesleg állami kedvezmény nincs.
Ha pedig meg akarnak élni, akkor bizony bevételt kell termelni...
andthensome 2013.01.22 21:57:54
@fda: megint a tájékozatlanság áldozata lett valaki...

"Fogyatékkal élőket 100 ft-os jelképes jegyáron, a megfelelő igazolvány ellenében tudunk beengedni. Minden igazolvánnyal rendelkező személlyel egy kísérő ingyen beléphet.

Az alábbi igazolványokat fogadjuk el: SINOSZ, ÉFOÉSZ, MVGYOSZ, MEOSZ"
Nem ismeretlen jelenség, hogy egy-egy nagyobb játék megjelenésekor a Metacritic nevű, különböző értékeléseket összegyűjtő portálon elszabadulnak az indulatok. A hivatalos tesztek általában hozzák a papírformát a 70-90 százalékos ítéletekkel, azonban a felhasználók,…..
  Mielőtt rátérnék a futásra, szeretném üdvözölni a Nemzeti Adó és Vámhivatal négy, valamint az APEH további 11 alkalmazottját, akik az utóbbi 2 hétben belájkolták a blogomat Facebookon. Igazán kedves ez az érdeklődés, és szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az a…..
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
andthensome 2011.09.06 01:06:21
@nehézügy: nem kötelező olvasni ezt a blogot, ahogy a TV-ben sem kötelező a sz*rt nézni, itt is el lehet kapcsolni, csak vidd a kurzort a jobb felső sarokban az X-re... mindenkinek jobb lesz így ;)

@benedek bence: OFF: én elhiszem, h felqrtad az agyad (mellesleg jogosan, bár tök fölöslegesen), de a rohadt helyesírásodon javítsál már, baszod! :D
LifeTILT Közéleti Való Világ 2011.02.02 02:19:00
Emlékszem 2001 májusára, amikor az első valóságshow bomba robbant Magyarországon. Kevesen hallottak róla, de akik igen, azok megszerették a műfajt, egy akkor még kis költségvetésű, éppen induló kereskedelmi  csatorna, első nagy dobásaként. Hatalmas siker volt, mely letette a…..
andthensome 2011.06.02 10:47:29
Elmondom az én "esetemet/sztorimat": én tényleg nem nézem ezt a negyedik való világ szériát, nincs TV-m, neten meg csak jobb és értelmesebb dolgok találhatóak. Két helyről mégis akaratlanul rengeteg infot szereztem a szereplőkről, helyzetekről, "problémáikról", pedig 1 mp-t sem láttam a műsorból! Miért?
1: bármelyik hírportálra fellépek, öles szalagcímekkel, hatalmas vezércikkben, fél-monitornyi képekkel jelenik meg, mi történt éppen a villában. Ha szó szerint kiböki a szemem, persze, h megmarad valami... (ebből egy másik téma felé: gondolkozzunk már el azon, minek is van hírértéke... ENNEK?! na neeee...)
2: munkám során vidéki gyerekcsoportokat kalauzolok el Budapesten, és egyik megállónk a Tropicarium, ami ugye a Camponánál van... meg ahol a Való Világ Villa. A 13-14 éves korosztály zsigerből vágta az éppen aktuális sztorikat, ki kivel kefélt, ki hogyan rúgott be, milyen feladatokban alázták meg magukat és kinek látszódott a p*nája fürdésnél! Egy 13 éves gyerek NE ezt tanulja már meg! Nem-mellesleg én vagyok az, akit lenéznek, mert nem láttam egy részt sem, és nincs kedvenc játékosom... pf. Így naná, h selejt generáció nő fel, akik már kora tizenévesen a szart kapják töménytelen mennyiségben, persze, hogy igényük sem lesz valami színvonalasabb, értelmesebb szórakozásra vagy kikapcsolódásra.
Lehet sablonszöveg, hogy "ezért tart itt ez az ország" bla bla, de a probléma akkor lesz igazán nagy, mikor a mostani 10 évesekből (szellemi fejlődésük legérzékenyebb szakaszában!) 30 éves igazgató/médiaszemélyiség/politikus/tanár/sorolhatnámmég lesz, ilyen szellemi háttérrel...
Csak négyszer lehet ezentúl vizsgázni? A professzorok "élet-halál urai" lesznek? A hallgatói képviseletek tiltakoznak, pedig a magyar felsőoktatás problémáinak megoldásához a KISZ-utód HÖK-öt kell először felszámolni. Felzúdulást váltott ki a hallgatói…..
andthensome 2010.10.27 14:36:50
@Zabalint:
ez oké, és el is hiszem, hogy így van. De ahogy írtam: ez EGY eset, és elég sok felsőoktatási intézmény, koli és társaik vannak szerte az országban :) Nem igaz mindegyikre, sőt én meg pont ellentétes példát hallottam, miszerint pont alatt vettek fel valakit (szociális helyzetre való tekintettel). Csak arról kevesen tudnak, ugye, és nem kap nyílvánosságot.
andthensome 2010.10.27 15:57:24
@riksafighter:
nem azért, de szerintem Te nem nagyon jártál egyetemre. A dolgok nagyon nagy részét a HÖK intézi el Neked; nem csak buliznak, de harcolnak tanulmányi, szociális, ösztöndíj, sport, külügyi, rendezvény ügyekért.
Attól még, mert adott esetben bulizik is az egyetemen és nem máshol, nem lesz rosszabb/jobb tanuló.
Mellesleg az adóról és társairól csak annyit, hogy ha Józsikát 20 ponttal vették fel valahova a 462 pontos limitből, azért ki a hibás? Nem a HÖK :) Viszont az egyetem megkapja utána a "hallgatói normatívát"... jah, azt TÉNYLEG elbulizza a HÖK, lol ;)
andthensome 2010.10.28 13:02:49
@szárnyas hópárduc:
... pl ott, hogy most nem kell tandíjat fizetned :) (ami egy másik téma, annak is két oldala van, én speciel örülök neki, mert egyébként nem tudnék egyetemen TANULNI).

Az utolsó bekezdésed majdnem teljesen olyan, mint nálunk, csak itt fordítva történt :)

Az a kajajegyes hasonlat eléggé sántít, ugyanis itt szigorú szabályok határozzák meg, milyen pénzt hova tudsz kiutalni, szoctám, tanulmányi ösztöndíj...stb. És igen, ha itt valaki nem szabályosan jár el = bűncselekményt követ el. Nem hiszem, hogy sz*ros párezer HUF-ért valaki kivételezne egy szoctám elosztásnál...
Természetesen aki "élelemes" onnan nyúl és húz, ahonnan csak tud, de az ilyen úgysem tudod sehol sem kivédeni, megtalálja a módját az Életben is.
De ismétlem önmagam; a cikk általánosít, teljesen alaptalanul és átgondolatlanul, annak ellenére hogy van benne igazság (nem minden arany, ami fénylik, ugye). Mégis javaslom: legalább egy OKJ-s újságíró képzést végezzen el, vagy valamit, mert ez így nagyon nem kerek cikk, hiteltelen!
Ez+Az Titusnak 2010.05.06 21:20:37
Írok blogot most kizárólag Ádi kedvéért, hogy lássa, hogy szeretem :) A keddi flanagans egész tűrhető volt de azért nem dobtam tőle hátast. Az idő viszont pont olyan kegyetlenül kurvarosssz mint márciusban. Hidegség meg eső. Németország bekaphatja most épp haza akarok menni egy…..