Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karelgott73

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai előzetes ismét nem hozott újdonságokat, ellenben számos hasznos bugfix került bele. A Facebook fagyás is javításra került, ami sokakat akadályozott a kipróbálásban. Pedig a korábbi összeállítás hozott pár apróbb változást, még ha nem is annyit, amennyi egy 12.00-s…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
A fejlesztők ma meglehetősen rövid changeloggal szolgáltak. Az is kimerül az ismert hibákban. Ismert hibák: Java nem működik (Unix) IME nem működik (Unix) Változások listája: Flash javítva (Unix) CORE-29089 A Facebook chat-jén javítva a scrollozási…..
A mai nappal különleges előzetes érkezett. Legalábbis a javított bugok számában, valamint egy új funkciót is hozott. Ha a gyorshívón nem veszünk észre semmit frissítés után, javasolt tiszta telepítés. Ismert hibák (Unix): Nem működik a Flash Nem működik az…..
karelgott73 2010.05.08 11:26:17
@Ómájgád:Bocs,hogy ilyet kérdezek,de elmondanád pontosan mit csinálsz, h menjenek a videók?

Köszi
karelgott73 2010.05.09 11:59:58
@Ómájgád: Semmi gond. Azért kérdeztem, pontosan mit is csinálsz, mert nekem sem a fülváltás, sem pedig a görgetés nem oldotta meg a problémát. Így vissza is váltottam az előző verzióra.