Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spidey84

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt érdekes körülmények között született. Nemrégiben kaptam ugyanis egy levelet a szerzőjétől, melyben viszonylag markánsan kifejezte nemtetszését a blog tematikájával, illetve üzenetével kapcsolatban. Válaszul én megkértem (miként ezt minden esetben teszem), hogy írja…..
Spidey84 2012.11.02 19:47:45
@monddazigazatmar:
Már bocsáss meg, és ha én nem? Persze, könnyű alapból elkönyvelni, hogy mindenki egy szélhámos, így egyből igazolva is van amit állítottál. Másrészt mi közöm hozzá, hogy más mit hogyan csinál? Ezek szerint te vagy Mo. csendőre, ott állsz mindenki feje fölött hogy adott esetben elsuhints egy körmöst? Azért az ember alapból azt feltételezi, hogy a másik egy felnőtt, értelmes ember aki nagyon jól tudja mit miért tesz. Megint más ha valaki velem szemben, vagy rajtam keresztül akar sumákolni, ártani, az ellen kötelességem is tenni. A többi viszont már megint nem az én dolgom, és ezt bárki nevében értheted ezt az "ént". Ezzel amúgy még mindig nem válaszoltad meg azt, hogy akkor máshol miért megy kicsivel/sokkal jobban? Anglia szerinted Tündérország? Az, hogy én rendben tartom a környezetemet és az életemet nem ellensúlyozza azt, hogyha országos szinten minden drasztikusan romlik. A növekvő infláció ellen mit tegyek, szedjek össze a földről naponta 2 doboz cigicsikket?
Spidey84 2012.11.02 20:10:48
@monddazigazatmar:
Mit basztam el én könyörgöm? Vagy más? Mi adunk az embereknek harmad- és negyedannyi fizetést mint amit külföldön megkeresne? Nagyon összekevered a dolgokat szerintem. Te azt írod, hogy az ember tehet azért, jobb legyen a közvetlen környezete, ebben igazad van. Csak ne csapd hozzá azt amikor állami szinten lehetetlenítik el az életedet, az ellen ugyan mi a túrót csinálsz? Amikor naponta öntik a nyakadba a trutyit az áremelés/megszorítás/fizetéscsökkentés típusú hírekkel? Sosem írtam magamról hogy mártír volnék, te írod folyton hogy én, és mindenki más, biztosan lopunk/csalunk/hazudunk. Bármennyire is megpróbálod velem elhitetni, hadd ne érezzem magam szarul jó? Becsületesen leérettségiztem, dolgoztam, adót fizettem-tettem a dolgom. Hogy te mit látsz be meg hogyan, azt meg csak te tudhatod.
Spidey84 2012.11.02 20:38:45
@monddazigazatmar:
Jesszusom, te annyira nem érted, mint ide Makó. Mi köze a kettőnek egymáshoz?? Mit jössz a számlával meg ilyen hülyeségekkel? Magyar termék-biztosan tudod melyik magyar? Komolyan mondom, eljut egyáltalán a monitorodig amit írok?
Augusztus 20-án feldobtuk magunknak a témát: nekünk a magyar? Pár napra rá a mikrobloggereket kérdeztük meg, mit jelent számukra a magyarság. A napokban október 23-ra készülünk: annak idején, '56 forradalma előtt irodalmárok hallatták egyre erősebben hangjukat a közéletben.…..
Spidey84 2012.10.21 22:20:28
@tesz-vesz:
Rendkívül tartalmas az írása a magyarságról, azonban egy dolgot elfelejtett megemlíteni: másoknak a halálát kívánni, másokat kényszermunkatáborba küldeni akár "virtuálisan", akár átvitt értelemben (mindegy is...), ez is a magyarságtudat része, nemde? Amíg ezen a gondolkodásmódon nem tud az ország továbblépni, addig csak nőni fog azon emberek száma, akik el akarják azt hagyni-ideiglenesen vagy akár végleg. Előbb lőni, utána kérdezni, vadkelet, 2012, a legjobbakat!

U.i.: Ön amúgy, gondolom több munkatábort is megjárt már...
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor…..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor…..