Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lótlanhuszár

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Okmányiroda 2010.07.01 07:01:00
Az okmányiroda egy kellemes légkondicionált és fûtött hely, melynek látogatása a nyári hôségben és téli fagyban egyaránt jólesik az embernek.A léleknek is mert odabent segítôkész, kedves hölgyek próbálják megoldani - elsôsorban különféle iratokkal kapcsolatos -…..
Kigondoltam A veréb 2010.06.29 08:37:00
Pár szó a testi jellegzetességekről: Hossza 14-15 cm, szárnyfesztávolsága 20-25 cm, testtömege kb 30 gramm. A fej eleje, valamint a fejtető középső része barnásszürke-mint a pakiknak-a szemtől kezdődő s a halántékon keresztül a tarkóig húzódó széles sáv szürke-mint a…..
lótlanhuszár 2010.06.29 10:57:33
@Yvettebabacool:
Pedig, milyen jól néztél ki az elsőáldozós ruhácskádban,maricón!
lótlanhuszár 2010.06.29 11:05:12
@radairosseb:
„Az igazi szabadság az, ha úgy adunk, hogy nem várunk érte elismerést, sem köszönetet.” Na? Na?! Na.
lótlanhuszár 2010.06.29 12:03:47
@Rosszindulatú Vászka:
Yvette traserójából hajlongsz kifelé, pendejo? Jót mulattam.
Arsene 'beépítemafiatalokataztáneladomőket' Wenger a francia csapat mérkőzésére való haladtában nyilatkozott a Brazília - Észak-Korea mérkőzésről.Arsene 'afiatalokkalaztánnemnyereksemmit' Wenger véleménye az, hogy Brazília nem olyan csapat benyomását kelti, mint amelyik…..
MusiX Mudvayne - Mudvayne 2010.01.03 18:27:15
Hogy miért is szar? Mert egy hatalmas időpazarlás az egész. Rendben, meghallgatod, de utána soha többet elő veszed, mert az album nagy része minőségen aluli. Ilyen igénytelenül felvett dobot már nagyon régen hallottam. Olyan tompává válik miatta az egész. Mintha dobgéppel…..
Pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy egy Trianon-emléknap szükségességében és Trianon megítélésében ekkora többség értsen egyet - az elmúlt hét eseményei szavazásaink tükrében. Ismét megnézzük, milyen eredmények születtek az elmúlt héten a cikkeinkhez…..
Nekem is volt részem munkahelyi terrorban. A kereskedelemben dolgoztam és a főnök (férfi) úgy próbált magának tekintélyt kiharcolni,hogy ordítozott,csapkodott,tört-zúzott és nem utolsó sorban a vevők előtt alázott minket nőket!   Merthogy csak a nőkkel merte ezt…..
 Tulajdonképpen nem sok értelem volt a 2010-es parlamenti választásoknak. A „választás” ui. azt jelenti, hogy választhatunk különböző jellegű és kimenetelű dolgok között. Hogy van legalább két reális alternatívánk.Most egy sem volt és nem állt módunkban…..