Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cressi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen se volt még, hogy az Önök kértéket reklámozzuk, sőt, még előzékenyen fel is rakjuk a videót, és sehol semmi fikázás, meg teliszájjal nyuggerezés. Mondjuk a dolog csak a Tűzvonalban-rajongók számára érdekes, de azoknak nagyon. Pindroch Csaba volt a vendég a műsorban és…..
Péntek = Tűzvonalban. Legszívesebben ennyivel le is tudnám az ajánlót, pénteken úgyis mindenki kocsmázik, aki meg nem, az Tűzvonalbant néz. De azért nézzük, mik közül lehet még válogatni. A Tűzvonalban előtt még Miss Marple nyomoz, ez nem a klasszikus nyanya, hanem egy másik…..
Cressi 2009.01.18 11:59:38
@dupi: Köszi!) Tényleg az a legklasszabb!)
Még a teljes képernyőnél is éles! :)
Végig is fogom nézni a régi részeket!
Még jó, hogy annak idején írtunk a Tűzvonalban-ról Hogyvoltot, így nem kell visszanézni rohadt sok részt, hogy felelevenítsük, mi történt anno. Azt is úgy kell előkaparni a memóriánkból, hogy a főszereplőt Bordásnak hívták. Lényeg, hogy mától hosszú szünet után jön a…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..
A Tv2 szűkszavú közleményéből nem derülnek ki az okok. Úgy tudjuk, hogy az utolsó csepp Havas ma reggeli szereplése volt a Mokkában, amikor is a műsorvezető egy telefonos játék kapcsán gúnyosan csodálatos vezérigazgatómnak nevezte élő adásban Várdy Zoltánt. Információink…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..