Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavasziszélvizetáraszt

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
tavasziszélvizetáraszt 2010.05.07 22:27:41
Tisztelt Tóta W.!

Jól mondta: "Ez nem az ugrabugrálás ideje, hanem az összeszorított seggel kushadásé." Csak nem egészen világos, hogy ezt a részt miért nem vette teljesen komolyan...
Kár, hogy valaki, aki ilyen stílusban és a hozzáértés, valamint a széleslátókör teljes hiányáról tesz tanubizonyságot nap mint nap; helyet kaphat egy vezető hírportálon, de ez meg ugyebár Magyarországot minősíti...
Csak néhány dolog, amit a görög származásúaknak köszönhet Magyarország: Lánchíd, MTA. Ezeknek a megvalósításához jókora mennyiségű pénzt adtak itt élő, nagytekintélyű görög családok, akik kivették a részüket a közélet javítása és kulturális fejlesztések területein. Nem egészen értem, hogy miért ír le ilyeneket:
"Ugyanez a jelenség egyébként végigvonul az úgynevezett mediterrán népeken (a túlpartról már nem is beszélve). Élnek bele a világba, könyveléssel nem piszmognak, okosba megy az egész ország. Forr a vér, minden ráér holnap is, buzuki hangja szól. Eb ura fakó, semmirekellők." - Hiszen köztudott, hogy a mediterrán éghajlat egészen más életmódot diktál az ott élőknek, de azok, akik csupán 1-2 hetet töltenek el ezekben az országokban nem biztos, hogy mindezt egyből átérzik. Ettől függetlenül biztosíthatom róla, hogy délen is dolgoznak az emberek, nem is keveset... Az pedig, hogy alaphelyzetben "élnek" nagyon is jól teszik; nincs is olyan sok rákos vagy szívbeteg a mediterrán országokban.
Hazánkban is szép számmal élnek jelenleg is görögök és azt gondolom, hogy amennyiben más nemzetiségeket tiszteletben tartanak, nekik is kijárna, főleg úgy, hogy egy olyan közösség tagjairól beszélünk, akik évszázadokon keresztük a társadalom dolgos és megbecsült tagjai voltak. Illene tekintettel lenni rájuk, mielőtt mocskolódás és sárdobálás (gyűlölködés) kezdeményezője lesz a bejegyzése által.

Üdvözlettel:

Egy idegen