Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBW_LOVER

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..
A tavalyi Blizzconon már látható volt a lent megtekinthető álhirdetés, viszont akkor nem volt szó arról, hogy a Starcraft II-be is belekerül. A küldetések között az űrhajónkon mindenféle ügyeket intézhetünk, a kantinban pedig egy kijelzőn megnézhetjük a legutóbbi híradót.…..
Subba Barátnőt keresek! 2010.07.31 08:30:00
Újabb versenyző az offline húspiacon...
A "Követnek a DM-ben a biztonsági őrök, de miért?" Facebook-oldalt tízezer rajongójával, számtalan posztjával és kommentjével együtt egy csapásra, múlt héten inaktiválta a létrehozója, mert egy hónapja egy rejtélyes kéz törölte az admin-jogát. A DM tagadta,…..
BBW_LOVER 2010.07.29 19:58:12
 Mondják, hogy az ember igencsak ellentmondásos élőlény, tökéletességre törekszik, épít és alkot, miközben módszeresen pusztítja környezetét, a többi fajtársat és nem kicsit önmagát. Ha ez a tulajdonság képes nemzetekre korlátozódni és különböző mértékben…..
BBW_LOVER 2010.07.27 19:50:08
@Alikam: én 28 évesen vettem nagymotort, mert addig nem ment volna, nem tehettem volna meg. az ismerőseid valszeg lehúzták a rolót, megházasodtak, aztán a motort is le kellett tenni. aztán jön a megideologizálás, ja.:-P
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Egy mulatságos tortadiagramot kaptunk Ana.Ge-től, amiből kiderül, mennyit fizetünk ki Steve Jobs ruhájáért, a lehagyott Intel Inside matricákért, a borokért, rózsákért és bonbonokért...
BBW_LOVER 2010.07.25 11:02:30
És Isten megteremté a nőt, méghozzá a mi forradalmunk évében. Brigitte azóta szexikon, bár ma már nem tartja olyan jól magát, mint olasz kolléganője. Maradjunk hát a 40-50 éves fotóknál, mert azokon még mindig van mit nézni:  ..
Nem kell reklámszakembernek lenni ahhoz, hogy tudjuk: cuki kisállatokkal, kisgyerekekkel, szép nőkkel (különösen, ha ruhátlan az a nő) szinte bármit el lehet adni. A Bulgari 2010/11-es őszi/téli kampányából az előbbi felsorolásból csak a kisgyerekek hiányoznak, vannak azonban cuki…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
BBW_LOVER 2010.07.16 09:55:49
@Intizar: Der ewige...
BBW_LOVER 2010.07.16 10:01:14
@hawkeye: az a tanulság, hogy:
- ki volt az, akit a "Városházán" megkérdezett, és az illető miben és mennyire dönt?
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..
Macskapcsolat A rókavadász macska 2010.06.20 08:17:00
A macska tulajdonosa fanatikus vadvilág fotós. Úgy döntött, hogy öt téli hónapra az egyedülálló, védett területre, Kamcsatkára költözik. A macskáját, Ryskát nem tudta - és nem is akarta - más gondjaira bízni ilyen hosszú időre, ezért együtt vágtak neki az útnak.…..
BBW_LOVER 2010.06.20 11:50:29
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
Legalább tizennyolc kölyök hancúrozik a prérikutyáknál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kölykök pontos számát a gondozók csak közelítő becsléssel tudják megállapítani, hiszen sosem lehet biztosan tudni, hogy az összes állat a felszínen van-e, vagy némelyikük a…..
BBW_LOVER 2010.06.08 15:29:42
Puszi és nyalogatás oké, na de csavarás... Helen szivatása rovatunk következik: Férjem kedvenc szórakozásai közé tartozik a mellbimbóim csavargatása. Nekem ez a tevékenység nem éppen a kedvenc szórakozásom...Szóval Teddy árgus szemekkel figyeli, mikor merevednek a…..
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
BBW_LOVER 2010.06.03 21:17:01
@Gazz: direkt fedték fel magukat, hogy lássák a címzettek, hogy a legkényesebb országban is lazán tudnak akciózni. hoppá.:D
A Monacói GP után szakított a világbajnok Jessica Michibatával, mert nem tudta összeegyeztetni a tokiói utazásokat a Forma-1-gyel. A Daily Mail idézte Button sajtósát - "megerősíthetem, hogy Jenson és Jessica szétváltak" -, a The Sun a pilóta egyik barátját:…..
BBW_LOVER 2010.05.28 16:19:34
@snowman: utazgass te annyiszor 24 órán keresztül a repülőn, megnézhetnéd utána a s&ggedet, ízületeidet, térdedet meg a gyomrodat.
Eric Singer 1991 óta már a harmadik turnust húzza le a Kiss dobosaként. Az idén 52 éves zenész korábban Alice Cooper, a Black Sabbath vagy az Avantasia tagjaként is feltűnt, játéka ötven albumon is meghallgatható. Ma este, a Papp László Sportarénában élőben nyomja majd el a Sonic…..
BBW_LOVER 2010.05.28 09:58:16
  A budapesti Belvárosban, mint már említettük, csupa móka és kacagás az élet. Amióta 2006-ban kerületi polgármesterré választották, a tartásában és mozgásában némileg egy tyúkra emlékeztető Rogán Antal mindent megtesz a helyiek szórakoztatása érdekében. Több…..
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
Subba Vasárnapina: BANG 2010.05.23 03:52:00
Bőséges reggeliSzeretik ha nagyHáznézőbenBealudt a férjem, dugjunk!BlackyJógaCSET ..
BBW_LOVER 2010.05.23 21:19:01
Vélhetően nincs olyan férfi a Földön, aki ne hallott még Hugh Hefnerről és a los angelesi Playboy villáról. Igen, az az a hely, ahol a szebbnél szebb - na jó, látványosabbnál látványosabb - lányok locsolják egymásra a pezsgőt, egy újabb címlapért pedig bármire hajlandók -…..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..