Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharkfood

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Bosszú 2x04 - Megérzés 2013.03.07 09:00:00
Elég látványosan indítjuk ezt a részt, ugyanis a Grayson kúria márványpadlójáról a cseléd éppen egy hatalmas vértócsát mos fel, Victoria pedig a kandalló tüzére dob egy véres papírt meg egy csekket. Nyilván semmi magyarázat, 24 órával korábbról kezdjük a történetet. A…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
Mielőtt még felvettem volna velük a kapcsolatot, az ERSTE az alábbi levelet küldte:"Tisztelt Hitelkárosultak blogja! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi linken elérhető cikk alapján felvettük a kapcsolatot ügyfelünkkel és sikerült közösen megoldást találtunk…..
sharkfood 2010.05.07 15:54:40
@btiborc: Ez nagyon ismerős, pontosan ez történt velünk is. Az első perctől kezdve hitegetnek, aztán újabb és újabb akadályokat gördítenek, amiről persze korábban nem is volt szó.
Ez a Rómeó és Júlia dolog pedig a legjobb reklám, velük nincs gond, mert kb. 5 percig élnek együtt, aztán öngyilkosok lesznek.... Mostmár értjük, miért is valójában...