Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zafi121

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Felhasználók,ma éjjel 00:30-01:00 között karbantartunk az Indapass-on, ebben az időszakban a beléptetés szünetel. A szolgáltatások - blog.hu, Indafotó, Indavideó - "böngésző üzemmódban" természetesen működnek majd.Megértéseteket köszönjük,Inda csapat..
Ez egy borzalmas álom volt mintha valamit játszottak volna velem.Egy fekete repülő csészealj rabolt el és vitt magával.Elvették az eszemet azt képzeltem,hogy valami játékot játszottam és minnél több állatot vadászok le annál több pontot kapok.Én még élveztem is vááá!A…..
zafi121 2011.02.22 19:46:08
@mErzsébet: Majd Olvasd e amit írtam e nem Álom volt ,ez a valóság,és én akkor sem eresztelek.Örülök,hogy otthon vagy,remélem a Fiad is jólvan Csak Te nelégy beteg,sőt lelkibeteg.Jó hogy gondolsz azért rám hidd el.Szia most Kis 60-as
Már öt éve küzdöttem azzal a lénnyel amelyik mindenáron meg akart kínozni és mindig meglátogatott álmaimban.Most azonban nem csal elkalapált ez több volt mintha meg akart volna ölni.Remélem nem valóság amit álmodtam.valami erőgömböt hozott létre és meglőtte a fejemet.Nem…..
Meztelen Igazság Ez meg mi? 2010.02.11 10:21:00
Ez a blog egy vicces és néha elgondolkodtató alkalmazásról szól.Biztos neked is feltűnt már, hogy minden bulvárújság címlapjára muszáj egy meztelen nőt kirakni. Minden nap. Úgy látszik az emberek szeretik a meztelen nőket, ami végül is érthető. Ha nem szeretnék őket, akkor…..
zafi121 2010.11.20 00:08:13
Feliratok III.   Egy kedves bloggertárs, HuPiedone küldött nekem fotót egy síremlékről, amelyet a horvátországi Bakar (Buccari) városában, a templom oldalán fedezett fel. Mind maga a síremlék szövege, mind egyéb részei érdekesnek mondhatók, ezért közlöm. Íme a…..