Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marci_tomi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti kényeztetés után, most egy kicsit visszakaptuk a sorstól. Több alacsony színvonalú meccs mellett, nyolc csapat még gólt sem rúgott. Persze a Reading sem. A két éllovas hozta kötelezőt, így már csak négyet kell aludni (tablettával szórakozóknak már egyet sem) a…..
Eldőlt minden. Tegnap éjszaka két helyszínen is a hetedik összecsapásokat rendezték. A San Jose odahaza, a Philadelphia idegenben harcolta ki a továbbjutást. Az utóbbi hosszabbítás után. Csütörtökön kezdődnek az elődöntők.      Nem sikerült a…..
A PL 35. fordulójában, amely az Everton-Chelsea-vel kezdődött, és vasárnap a Manchester City-Portsmouth-szal ér véget, az őszhöz hasonlóan egyszerre teszik terítékünkre a jelenleg egyetlen első osztályú birminghami derbyt, azaz az Aston Villa-Birminghamet, és a Tyne-Wear…..
Jóslatunk :2-0Elkezdődött a meccs, Varga Ákos szerint a csapatok motiváltsága megkérdőjelezhető. Egyetértünk, bár a Liverpool csapata erősen emlékeztet a nyári szezonközi meccseken látottra. Az Arsenalból hiányzik többek között Sámson Adebayor, aki különben csak…..
Először is: elnézést a kimaradásért! Ha netán egyesek mostanáig élezték volna a macsétájukat az NST kényszerű Premier League-böjtje miatt, most a kommenetek között lesújthatnak... Nincs mit tenni, tűrni fogom, legfeljebb feleselek egy kicsit! Az elmaradt posztokért valami…..
comment:com Ma este Super Bowl 2008.02.03 20:11:00
Csak szólunk, nehogy elfelejtse valaki: magyar idő szerint 23:30-tól kezdődik a 42. Super Bowl, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntője, a New England Patriots és a New York Gianst csapatai között, a sport1 pedig élőben közvetít a jeles eseményről, sőt, 22:45-től leadják a két…..
Csonka fordulóval startolunk, az Arsenal éppen végzett a Manchester Cityvel a City otthonában, de úgy gondoltuk, azért tipp nélkül mégsem hétvége a hétvége.. Birmingham City-Derby County:Otthon illene hoznia ezt a meccset a Birminghamnek, de a kissé felfrissült Jewell-csapat meg…..
A 24. forduló hétközi játéknapjainak előzményei nagyobb részben FA-kupa csatározások voltak. Ezek során láthattuk, amint a Manchester City szurkolói sportszerűen lufikkal nehezítették ellenfelüknél egy osztállyal feljebb szereplő csapatuk dolgát, amin természetesen mi is…..
A 13. forduló tippjeit készítve kitört belőlünk a hazardőr. A United és az Arsenal meccseire  úgy teszünk döntetlent, hogy nem egymás ellen játszanak, és nem átallottunk egy fordulón belül Bolton és Tottenham győzelmet tippelni. Sunderland - Newcastle : 1-1A kardélen…..
Ha egy marék homokot és kavicsot beleszórunk vízzel teli üvegbe, a szemcsék először összekeverednek, majd a súlyuknak, nagyságuknak megfelelő rétegeket alkotnak, végül lassan leülepszenek az üveg aljára. Alul a súlyosak, felül azok, amelyek könnyűnek találtattak. A…..
Követelem, hogy a "beesik", "melléesik", "mögéesik" és az "esik" mit oly használatát, továbbá a "nagyon megérkezett mögé" és a "Kubica hirtelen nagyon széles lett" kifejezések éterbe üvöltését Forma-1-es közvetítések…..