Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldogmamamacska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először fordul elő, hogy egy meghirdetett termékből olyan minimális mennyiséget árul az áruház, hogy dőlnek hozzánk a hoppon maradt vásárlók levelei, akik hiába értek oda reggel nyitásra, már nem jutott egy darab sem. Így járt most Petteri és Babákmamája is, mindketten az…..
     Mivel túl vagyunk az éjszakai "nem alszunk vidámkodunk" genetikailag minden apróságba bekódolt, és véletlen generált program futtatások jelentős részén, így újfent kitaláltam magamnak valamit. Ja, ja, pótcselekszem. Gondoltam kitalálok valamit,…..
Tátátátááááám….Szonja a teljes szobatisztasághoz vezető úton egy újabb jelentős lépcsőfokhoz ért. Közhírré tétetik, hogy a nagy dolgát is a wc-be végzi szombat óta! (Korábban beszámoltam róla, hogy Kittinek is nagyon hosszú folyamat, kb. 9 hónap volt mire…..
gemini Lassulunk végre! 2010.05.04 14:48:00
A fárasztó, őrültekháza első években a tapasztalt anyukák azzal bátorítottak minket: 3-4 éves koruktól minden egyszerűbb lesz. Aláírom, Csenge és Ajsa tényleg sokkal kezelhetőbbek. Na jó, Hangicsek még kicsit kitolja a nagy pihenőidőszak beköszöntét, de remélhetőleg 3…..
Bekövetkezett az, amire egyáltalán nem számítottam, annak ellenére, hogy Mezitlábas Béla szoros összebújásban héderezik Hugganccsal, néha rátüsszent, ráköhög, olykor megnyalogatja, valamért én mégis bíztam az anyatej mindentőlmegóvó hatalmában...Huginyuszi már születése…..
Titkon nagyon vártam ezt az ünnepet. Képzeletemben rózsaszíntüllös és babakékruhás angyalkáim, maguk szedte mezei virágcsokorral,  lassított felvételen, szirupos zenei aláfestéssel, futnak felém a réten és kívánnak boldog anyák napját, miközben valami nagyon egyedi…..
Kívülállóknak túlzásnak, elfogultnak tűnik majd, de egy anyukától ez megbocsátható! Olyan jó nézni, ahogy egyedül játszadozol! Pár perc figyelgetés – persze titokban:) - sokkal nagyobb élményt jelent, mint végig nézni egy jó filmet! Nagyon ügyesen teszed már fel a…..
... szól ez a bejegyzés, mert rájöttem, hogy nagyon rég nem írtam arról, hogyan alakul Áron fejlődése, önállósága.Nappali pelenkátlanságának második hetében járunk, amit nem úgy kell érteni, hogy szól hogy bili vagy bármi, hanem úgy, hogy váltásruházattal alposan…..
Pár fotóval illusztrálom mindennapjainkat, van doboz- és zsáktenger, Huncos már profin szelektálja a feladatainkat, ha dobozt lát Táti felkiálltással jelzi, ha zsákot Nyányiként. Minka két napja füligmosollyal örvendeztet meg, combhurkásodás miatt ismét pelenkaméretet ugrottunk,…..