Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autóvadász

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén összesen 110 800 autót ellenőriztek a hetedik alkalommal megrendezett Generali Autóvadász Kupa résztvevői a pünkösdi hétvégén Budapesten. Tíz lopott kocsi került elő, és 232 más ok miatt körözött jármű akadt fenn a számítógépes szűrésen.  Az ország…..
Hol a kocsid? Éjjeli fogás 2010.05.21 11:13:00
Május 20-án este a III. kerületben lelt rá Sánta László és Csatári Ferenc autóvadász egy kitünõ állapotban lévõ, de lopott Seat Leonra.Szerencsére csak a gyújtáskapcsoló és az autó számítógépe lett megberhelve, ezért egy kis pénzösszeg ráfordítása után újra…..
Mindannyian látjuk, hogy a filmekben hogyan dolgoznak az autótolvajok. Nos, a valóság sem más. Gyakorlatilag másodpercek alatt bejutnak a lezárt kocsiba, és nem sok kell nekik ahhoz sem, hogy elindítsák a járgányt. Megakadályozni gyakorlatilag esély sincs, még akkor sem, ha esetleg a…..
Belsőség Ellopták, keressük 2008.05.27 13:30:00
Elkeseredett olvasónk kérését teljesítjük. Karotta, Kérlek szépen, segíts, ellopták az autómat. Nem volt szép, nem volt jó állapotú, de működőképes volt, és az álmom. Rover SD1 3500 V8 VandenPlas, DNH-285 Képek: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=19875 Te, mint a…..
Az elsőhöz képest elképesztően iciri-piciri motorral jött meg hozzánk a második Skoda Yeti. Gondoltam, a fotókat Budapest belterületén kellene elkészíteni, de úgy, hogy legyen egy kis vadregény körülötte, elvégre ez egy kamuterepjáró, aminek akkor sem alacsony a hasa, ha…..
Két segítségkérő levelet is olvashattok most egy posztban, az egyiket Kranführer küldte tovább, miután egy motoros honlapon olvasta. Itt emberünk egyszer visszajött ugyan, de aztán egy óvatlan pillanatban meglépett, viszont készült róla egy talán felismerhető fotó. Macsek76…..
Szerintem az autólopások majdnem olyan hosszú múltra tekintenek vissza, mint maga az autó. Bár az első évtizedekben nem igen lehetett olyan feltűnés nélkül elkötni egy járgányt, mint manapság, a múlt században, különösen az ötvenes évektől már virágzott ez az…..