Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totya az ujjlenyomat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
A miniszterelnök ma ismertette azokat az első lépéseket, amelyek megítélése szerint a „nemzeti együttműködés gazdasági rendszerének alapjainak lerakása” miatt fontosak. Itt van tehát az első Orbán-csomag, mindjárt 29 lépéssel. A suszter maradjon a kaptafánál, ezért…..
pakolunk Fújjanak új szelek 2010.05.07 15:30:00
Köszönjük a sok hozzászólást az előzőekhez, igen tanulságosak voltak, sok indulattal, és nem kevés megfontolandó véleménnyel, javaslattal – reméljük, a döntéshozók is olvassák majd ezeket.Igen, a közigazgatás átszervezése nem tűr halasztást. Én elég ideje ktv vagyok…..
pakolunk Harmadik fázis 2010.05.06 09:58:00
Ünnepélyesen bejelenthetem, hogy immár egyértelműen a harmadik fázisba léptünk: kollektívan szorong mindenki a hivatalban.Egyrészt mert nem tudni, a főfejeseken túl kik lesznek a vezetők.Másrészt mert nem tudni, mikortól jön az új garnitúra.Harmadrészt mert nem tudni, hogyan…..