Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barnamedve84

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Barnamedve84 2010.10.27 14:39:37
@Trackid: Szerintem nemcsak adósságrendezésre jó, hanem felvehető simán is, legalábbis valahol mintha ezt olvastam volna róla, hogy fel akarják venni. Mondjuk nekem már nincs sok hátra a meglévő hitelemből, ezt már aligha érné meg kiváltani bármivel, megfizettem a tanulópénzt én is az árfolyamingadozásokkal egy másik banknál... De azért Emese aranyos :)
Szenzáció a Nekrológ PORTÁLON!Álhalálhír-hamisítók lebuktatása!"Nem kímélik - Kiszel Tündét holtan találták lakásában Ezúttal a dekoratív médiaszemélyiség szembesülhetett saját maga halálhírével a világhálón - Kiszel Tündével sem kivételezett a csak az internet…..
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
Barnamedve84 2010.10.27 14:10:51
@bazsarózsa: Én is kérdeztem tanácsadót, de a közelgő gazdasági válságra elfelejtett figyelmeztetni... Ami aztán nekem csak a törlesztőrészlet növekedésében mutatkozott, kevésbé szerencséseknél meg akár a lakás elvesztésében, ha leépítették őket a cégüknél. Ha jószándékú tanácsadó akkor azt fogja mondani, hogy óvakodj a hiteltől! ;) Mennyi idős vagy? 25-30-35-40? Mennyi időre akarod megkötni magad? 10-20 évre? Mennyi idős leszel, amikor kikászálódsz a törlesztésekből?
Tudom, vannak élethelyzetek, hogy kell a hitel, különben utcára kerül az ember vagy egészségi problémák merülnek fel a családban, stb, szóval megértem ha mégis hozzá folyamodsz, de szerintem inkább nézelődj előre, akár neten, akár ismerősök által, nehogy palira tudjon venni valami tanácsadó, akinek csak az az érdeke, hogy megkösse az üzletet, ami utána van, azzal már nem foglalkozik...
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
Barnamedve84 2010.10.27 09:43:11
@evanagy: Az még nem is olyan vészes, egy év alatt kifizeti az ember, ha meg nem, max bukja a tévét, attól még senkinek nem lett komoly baja. De a komolyabb hitel felvétele csúnya csapdába viszi az embert, én is belementem abba a hülyeségbe, hogy felvettem pár éve svájci-frank hitelt, bár nekem jó lett volna az albérlet, persze a feleségemnek meg lakás kellett, hogy az fix meg minden. Hát fixebb volt, mint ő, mert közben neki már sikerült lelépni... Nekem meg maradt a törlesztés, szóval amondó vagyok, ha nem fenyeget a veszély közvetlenül, hogy csöves legyen az ember, akkor jobb, ha messziről elkerüli az efféle hiteleket...
A Szavazz fasszal! bloggal közösen úgy döntöttünk, nem elégszünk meg azzal, hogy csak a közintézményekben és a blogszerkesztőségekben lógjon a falon a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat.Az egész városban kiplakátoltuk, hogy minden nemzettársunk megismerhesse a saját…..
Szeretöd a jó pálinkát? Akkor a Budapesti Pálinkafesztiválon a helyöd! Nyerj bölépőt a Hírös játékával! HOGYAN? 1. Írd meg a kedvenc pohárköszöntődet az üzenőfalunkra! A LEGJOBB KÖSZÖNTŐ NYER! Szóval nincs más dolgod, mint: 2. Hívd meg ismerőseid, hogy lájkolják…..
Barnamedve84 2010.05.07 10:12:50
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
2Játssz velünk és nyerj két belépőt, a Budapesti Pálinkafesztiválra, ahol szakemberek segítségével megkóstolhatod az ország legjobb pálinkáit!Küldd be a kedvenc pohárköszöntődet az üzenőfalra, és amelyik a legtöbb embernek tetszik (legtöbb lájkot kapja), nyer!Budapesti…..
Barnamedve84 2010.05.07 09:49:44
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..