Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bakterke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Extrém magyarságtudattorzulást észleltek a magyar nyelv használatáért küzdő szlovák civilek Párkányon. Bár a lakosság szinte teljesen magyar, a magyar CBA üzletlánc kizárólag szlovákul kommunikál a vásárlókkal. Amikor ezt szóvá tették a CBA Facebook-oldalán, törölték a…..
bakterke 2012.07.02 13:25:19
@lyken:
Itt az igazság. Párkány a Szlovák Köztársasághoz tartozik (szerény véleményem szerint sajnos!) de ez van. Nem kéne a magyar politikusoknak beleavatkozni más ország belügyeibe. És nem kellenne a NAGY MAGYAR, NAGYON DRÁGA CBA-nak ott boltot nyiti, ha tényleg magyarnak vallja magát. Itt is látszik, hogy csak lóvéra mennek rá. És különben is akinek nem tetszik, hogy szlovákul van kiírva minden ne menjen be, van már bolt is a környéken.
Két gyereket nevelek (nem Matolcsy miatt született a második), 26.600 forint családi pótlékot kapok. Minden hónap második munkanapján, a bankszámlámra. Nem kezelem külön ezt a pénzt, mindig arra költöm, amire épp szükség van a családunkban. Veszek rajta ruhát, kenyeret,…..
Pár nappal ezelőtt volt szó az európai E85 tankolási lehetőségekről, akkor 100 körüli magyar kútról beszéltem. Azóta megérkezett a teljes lista a gyártótól (ami egyébként az oldalukon kereshető). A 100 kút alálövés volt, a dokumentum szerint hazai kúthálózat 190-nél…..