Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kola1994

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bakos és Mongoose, a képvccelés Beavise és Butt-headje például a fenti iszonyatokat voltak képesek nemcsak "kitalálni", de elő is állítani, kemény, kétkezi pixelfaragás útján.  Egyetlen nappal az évvége előtt. Hihetelen és elkeserítő, lesz itt még munkánk az…..
kola1994: kéne csinálni egy szovicc.blog.hu 2.-t mert ez így nem állapot! (2010.01.02. 12:21) Kedves Mindenki! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a fárasztó poénokat. A képviccekkel sem állok másképp. Amennyiben viszont ezt a két mannát egybekotyvasztjuk, abból…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
Bandee képe igazi klasszikus-húbazmegelős, egyben felveti azt a kínos kérdést is, hogy vajon mennyit kaszált anno a zenekar ezért a bújtatott hirtetésért. A bizonyító erejű képen ugyanis tisztán látszik, a Bikini: Közeli Heineken című száma mekkora tudatalatti reklám...
kola1994 2009.05.13 19:42:38
@Oliverda: Mi ezt már osztálytársaimmal átköltöttük ballagáson.... és valahogy így ahog te írtad:

Kozel and heinekem, Soproni helyeken,
Kibelezett kőbányai üvegében.
Kozel and heinekem, Soproni helyeken,
Must is jó lesz majd nékem....
Itt van az üveg az asztalon,
kifut a sör a poharamból
Akkor is iszok ha nem akarod
Ha nem kísér senki utamon.... a többire nem emlékszek és ez se teljesen így van....
Nyelvesztelen Infós-e vagy? 2008.11.16 21:34:00
A napokban kellett produkálnom egy beadandót az egyetemre – megkezdődött a november, nincs megállás... A probléma csak az volt, hogy a gépünkön valamiért nem működött a Windows táblázatkezelő programja – vagyis nem futott az Excel. Nekem pedig, ugye, erre lett volna…..
Nyájas Olvasók!     Próbáltam összeszedni magam, hogy ez alkalommal ne egy ötperces cikkel szúrjam ki a szemetek, de ez, sajnos, most sem sikerült. Így hát ismét csak mindennapunk nyelvhasználatának - egy hozzá nem értő által elétek tárt - gyönyöreiről lesztek…..