Regisztráció Blogot indítok
Adatok
usb2.0 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törölt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két héttel ezelőtt még azt gondoltam, hogy talán az éjjeli őrre fogják kenni a vörösiszap-katasztrófát, de Illés Zoltán államtitkár csavaros gondolatmentét nem tudtam előre modellezni. Szerinte ugyanis a jegyző feladata lett volna a gátak ellenőrzése ... Szerintem mindannyian…..
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
usb2.0 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törölt 2010.10.19 12:23:13
usb2.0 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törölt 2010.10.19 12:26:57
Noha a címben ott szerepel a különlegesek kifejezés, nem lesz szó ejtőernyősökről, speciális kommandóról, de még különleges harctéri meteorológusokról sem. Az Egyesült Államok Légierejének Kisegítő Szolgálatáról (USAF Auxiliary), a Civil Légi Járőrszolgálatról (Civil…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
usb2.0 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törölt 2010.08.14 15:10:40
Végre teljesen eltitkolhatjuk az internetes kereséseink tartalmát, (vagy nem - lásd lentebb) így aztán a túl kíváncsi társaink maximum annyit hallgathatnak le, hogy a Google keresőjénél jártunk. Az újítás engedélyezi az SSL-t a Google keresőjén, amelyet - ha biztonságosan…..
usb2.0 (törölt) (törölt) (törölt) (törölt) (törölt 2010.05.24 09:36:40
"...a Google mindent naplóz. Mindez a www.google.com/history címen érhető el. Mire jó ez? Az összes cumó, amire ezidáig kerestem részletesen, percre pontosan logolva van."
Ez jó például arra, hogy ha nem jut eszedbe az a nagyon érdekes valami. Amit a múlt héten nézegettél, csak most épp nem jut eszedbe melyik oldalon. Akkor meg tudod nézni. Egyébként ez a szolgáltatás kikapcsolható a beállításokban. (internetes előzmények szüneteltetése)