Regisztráció Blogot indítok
Adatok
88mm

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyakorlott olvasó minden bizonnyal azt várná a KatPoltól, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének áldásos tevékenységéről csakis a csipetnyi cinizmussal vegyített maró gúny hangján nyilatkozzék. Azonban el kell ismernünk, hogy az ENSZ 65 éves fennállása során minden kudarca ellenére számos…..
88mm 2010.07.22 12:15:14
@molnibalage: Én így ismerem:
Tanmese Lenin elvtárs jóságáról.
Történt egyszer, hogy lenin elvtárs éppen a forradalom fáradalmait pihente ki egy park fái alatt a padon. Ugyanitt éppen fiúk fociztak, és az egyik véletlenül megrúgta Lenin elvtársat a labdával. És Lenin elvtárs, amilyen jó ember volt, felkelt a padról és visszaadta a labdát, pedig le is lövethette volna őket...
A feminista tollforgatók által már ezerszer elátkozott patriarchátus egyik utolsó bástyája is nemrég a porba omlott a tengerentúlon: Robert Gates amerikai honvédelmi miniszter  még februárban jelentette a törvényhozásnak, hogy a többi fegyvernem példáját követve immár a…..
Bizonyára másban is felmerült már a gondolat: mégis mi alapján határozzák meg a különböző fegyveres konfliktusok áldozatainak számát, s mennyire bízhatunk az effajta becslésekben? Egy nemrég megjelent kanadai tanulmány - ha meg nem is oldja - legalábbis új megvilágításba…..
88mm 2010.05.07 00:31:49
Csak most olvastam ezt a cikket. Két különböző filmre gondoltok.
@Első Osztályú Huszárkapitány: A hús és vér című filmre www.imdb.com/title/tt0089153/
Pár éve ment a HBO-n, nagy királyság. Ha valaki meg tudja szerezni, egy palack jó bort megér nekem!
@Kullancs1983: Az utolsó völgy című Michael Caine klasszikusra. Szintén kiváló alkotás. (Ez is megér egy kis bort.) www.imdb.com/title/tt0065969/