Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megaop

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki figyelte a Djuice indulása körüli nyilatkozatokat, már idejében elcsíphette, hogy a nagyot mondó imázsfilm hátterében sokkal kevésbé forradalmi lépések állnak, mint elsőre gondolnánk, de az Anders Jensen Telenor-vezérrel készült interjúról megint eszembe jutott: vajon…..
Megaop 2010.05.06 23:46:38
Úgy érzem itt az idő hogy szóljon az első kommentelő aki napjainkban már az új brand büszke előfizetője:D Na jó ez kicsit túlzás de mindenképp őszintén mondom hogy elégedett vagyok. Kezdjük a sztorit a legelején.
Feltöltőkártyás T-és voltam havi 2 max 3 feltöltőkártyával (3500Ft) egy kritikán aluli de minden viszontagságot bíró nokiával(azért feltöltős mert szeretek sokat beszélni de nem szeretem az iszonyat húzós sárga csekkeket így magam szabályozhattam mennyit beszélhetek még ha így rá is fizettem) Bő egy hónapja döntöttem úgy hogy váltok mert a djuice-nál kínált előfizus mobil 15000Ft volt (monte) amit mérlegelve ár/érték arányba messze a legjobb ajánlat volt a piacon. Nem egy iphone vagy androidos mobil de tényleg sokoldalú kis készülék. A díjcsomagról arról annyit hogy nem is értem a reklámban miért ezt hirdetik csak, hiszen van nekik 20Ft/perc mindenhova mindenkor. Én ezt választottam. Az előfizu mellé kaptam két évig minden hónapban 100 MB adatforgalmat (youtube-ot azért nem nézek rajta max. wifin de böngészésre , msn-re bőven elég a 100mega). Mégegyszer mondom , ez teljesen ingyen jár hozzá. Szóval ott tartunk hogy olcsó de jó telefon , 20Ft/perc és ingyen net + 20% Spriengfield-be és egyéb helyekre. Ha elmúltam 26 addig használhatom ezt a csomagot amíg kedvem tartja.Alapdíj 2500, teljesen lebeszélhető. Egyébként a fenti reklámba KÁRTYÁS percdíjról beszél végig csak és kizárólag:)Szerintem úgy már az a 29 nem is olyan vészes. Előfizuval mindenképp jobban megéri ez tény. A flottások meg kíméljenek:) én nem tudtam volna megoldani. Első számla kijött: 251 perc lett a vége, szóval 5020 Ft. (mellesleg spf-be vásároltam 12000-ért ugyanebbe a hónapba és abból lejött 2400 Ft kedvezmény mert DJUICE-os vagyok ;)