Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xtolzig

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
200 négyzetméteres ingatlan, 4800 négyzetméteres telek, mindez 3,5 millióért – nehéz elhinni, de van ilyen Magyarországon. Az Otthontérkép kínálatában megkerestük az ország legalacsonyabb négyzetméteráron árult házait, mindegyik 100 négyzetméternél nagyobb és mindegyik…..
Mégse megy tőzsdére a Wizz Air, legalábbis ebben a hónapban. A cég szűkszavú közleményben tudatta, hogy nem folytatja a megkezdett kibocsátási procedúrát, mivel az elmúlt időszakban kedvezőtlenné vált a hangulat a légitársaságok részvényeinek piacán. Mi ez? Bukás,…..
Amikor ma reggel belenéztem a Wang folyó legfrissebb posztjaiba, azt hittem a szocialista Szűzanyát semmi nem múlhatja felül, de tévedtem! Hiszen itt van ez a kép, amit a hazainduló szerző lőtt a berlini autóbusz-pályaudvaron. Pozsony visszatért! - ahogy megjegyzi. (És akkor a…..
Az augusztusi rendkívüli ülés után a héten ismét teljes gőzzel dübörög az országgyűlés. Az évadnyitó plenárison megkezdődik az új szabálysértési törvény (tavaly április óta halogatott) általános vitája. Ez alapján, “ha” a parlament megszavazza, akkor az…..
Tavaly egy Urbanista-posztból dagadt országos botránnyá a Hercegprímás utcai épület bontása (bekerült 2012 legnagyobb vihart kavart, legolvasottabb, és legtöbbször megosztott posztjainak toplistájára is). Zsuppán András cikksorozatban követte végig a Heti Válaszon a…..
Cégvezetőként szerzett tapasztalataimból legutóbb megosztottam veletek néhány hasznosnak vélt tippet a munkakeresés első fázisával kapcsolatban, amely az állásinterjún való megjelenésig tart. Több pozitív visszajelzést kaptam elismert szakemberektől a cikket illetően. Sokan…..
...körülbelül 6-8 hónapig. Hiszen 2014 tavaszán kezdődnek Magyarországon a választások! A magyar társadalomról pedig köztudott, hogy nem öntudatos, ellenben könnyen befolyásolható, sokszor becsapható. Ráadásul mi magyarok általában könnyen felejtünk, így aztán elég pár…..
xtolzig 2013.07.12 02:57:56
@Aliendriver: Szerintem azt a 250 ezer értelmiségit aki mostantól kicsit több anyagi elismerést fog kapni, marhára nem érdekli hogy ez milyen eseményhez viszonyítva milyen időtávra van. (az 1 év pedig közvetlen időtáv valamilyen esemény előtt? ha 3 éve történt volna emelés, akkor is "csak azért mert már a választásokra készülnek", ez nagyon gyenge duma szerintem..)

Egyébként ez megy általában ja, a hülyeségbeszélés, olyanról amiről fogalma nincs senkinek. Mi köze van a minimálbér emelésnek ahhoz, hogy a mostani árszínvonal a kétszerese a 15 évvel ezelőttinek? Hát ha te ezt elhiszed magadnak, vennék egy Pénzügyrendszertan alapok könyvet, mielőtt ilyen kérdésekbe véleményt fogalmazol meg. (persze ha "más" érdekek vezérelnek akkor lényegtelen)

Jó lenne minden kormány ilyen "látszatintézkedésekkel" operálna és licitálna választások előtt (nyugdíjasoknak egyszeri csirkefarhát adag kiutalás helyett) és rég nem lenne téma az orvoselvándorlás...
Van a fentiekbe hülyeség is (pl. rezsicsökkentés), de megint ez a mindent kapásból fikázni, meg mindenki hülye és minden hülyeség meg minden szar, jó szokás szerint, ez szerintem nagyon unalmas és nagyon szánalmas már.
WC-t mindenkinek magának kell vinnie, az indexeseket még a megyébe sem engedik be, Heller Ágnes Brazzers casting videózása pedig nyilvános lesz. A nagy sikerrre való tekintettel liberál-baloldali viasz bábuk, muppet-figurák és kitömött ex-miniszterelnökök helyett élő…..
xtolzig 2013.06.26 14:10:51
Megdöbbentő dokumentum került elő egy egyébként nem túl jelentős közéleti levélváltás kapcsán, ezért megtörve a Petőfi utca eddig határozott profilját, kivételesen verset közlünk. A veszprémi érsek olyan Illyés Gyula átirattal állt elő, amitől még a legkegyetlenebb…..
xtolzig 2012.03.01 16:40:36
Felrebbent a pletyka, miszerint Fábry Sándor m1-hez igazolásával párhuzamosan a köztévé megszünteti az új műsorpolitika jegyében súlyos milliókból forgatott DTK című műsorát, a köztévé talkshow-ját, ami csak nevében olyan, mint külföldi társai, mert kivitelezésében,…..
xtolzig 2011.12.06 18:06:24
@GuyFieri: olyat lehet hogy Kriszta fingjon műsor közbe?
Megtörtént, amit már sokan vártak: Orbán Viktor ma azonnali hatállyal leváltotta Matolcsy Györgyöt a Nemzetgazdasági Minisztérium élőről.A miniszterelnök biztosra ment, hiszen egy igazán elismert szakembert sikerült találnia a tárca élére. A köztiszteletben álló televíziós…..
xtolzig 2011.11.29 23:12:57
A fradista Rósa Dénes a diósgyőri győzelem után eufóriában nyilatkozott. Má' bocsánat.Diósgyőr-Ferencváros 2-3..
xtolzig 2011.11.29 20:17:49
  Erre az esetre tökéletesen illik a rommá koptatott közhely, miszerint nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de azért el lehet hinni, nem teljesen hétköznapi történet volt a mai bangkoki tűzeset. Messziről lehetett látni a thai főváros felett gomolygó füstöt, ráadásul az…..
xtolzig 2011.08.17 21:51:22
@Alapvető Emberi Jog: .asd.a.d.as.d
"A bankokrácia nélkülözhetetlen és megmásíthatatlan, róla is áll, amit a jezsuitákról mondtak: Sint ut sunt aut non sint! Legyenek olyanok, amilyenek, vagy egyáltalán ne legyenek." Az elmúlt száz esztendőben még jobban intézményesedett a Szent Cápajog, a…..
xtolzig 2011.08.15 22:04:32
@Free-Press: ofmg.
"Koliko je Pomoravlje, još je veće tvoje slavlje, oj Srbijo, lepotice!""Hatalmas a Morava-part, dicsősége még tovább tart,ezért kérlek, becsüld meg őt, a szép Szerbiát, a gyönyörű nőt!"(Oj Srbijo, lepotice – szerb népdal freestyle fordításban)A szerb…..
xtolzig 2011.07.10 19:20:03
@PannonBoy: előrébb? hát kinek előre, kinek hátra.. a nyugati civilizáció önmagát pusztítja ki, szépen lassan, de biztosan... 2 azonos neműnek meglehetősen ritkán lesz utódja aki fenntartja a gazdaságot a társadalmat és az egész civilizációt, reprodukálja önmagát..
ha ez az előre, akkor hajrá efftársak! előre! előre!
xtolzig 2011.07.10 20:11:00
@MrPifta: OLVASNITUDÓSÁG
ki beszél itt több melegről? hogy jön ez ide? gyerek nem lesz, érted, utód, újabb humanoid, ahhoz egy hím meg egy nőstény kell, hogy ilyen dolog történjen, hogy fennmaradjon, fenntartható maradjon az emberiség, a civilizációnk, a gazdaságunk. és ezért nem kell semmilyen módon sem ösztönözni és divatba hozni és felvonulásokkal reklámozni ezt a BETEGSÉGET, ami a társadalom normális és fenntartható működése ellen hat. ha valaki semmiképp nem tud normálisan meglenni és neki mindenképp ez kell, "a kiteljesedéshez" akkor tegye, de ehhez semmilyen ösztönzést, reklámot és támogatást ne kapjon, mert ő sem támogatja azt a társadalmat és közösséget amiben él, ezzel és ellene cselekszik.
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
A heol.hu (2011. május 18, 19:29) beszámolója szerint egri látogatása során Gyurcsány Ferencet hangos bekiabálásokkal fogadta húsz-huszonöt ember, közülük egy nő többször leköpte a szocialista politikust. Az írás címe is ez: Leköpték Gyurcsányt Egerben.Bár Gyurcsány…..
 A majdnem 9 éves Max kalandjaiból a Nobu étteremben kihagytam egy részletet, mert nem akartam vele összezavarni azt a bejegyzést. Viszont gasztronómiai szempontból jelentős dologról van szó, így nem akarom visszatartani, akit érdekel, nézze meg, ahogy a konyhán egy élő(!)…..
xtolzig 2011.04.28 13:43:03
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
xtolzig 2011.04.21 23:00:23
@billy reed: kurva jó xDD
xtolzig 2011.04.15 14:34:16