Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anaximandrosz

18 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is élvetegen nézzük a szuperlassításokat a vébén, amik mindent, de mindent megmutatnak. Kicsit sajnáljuk, hogy az inkontinens Lehmann nem szerez mókás perceket nekünk, de elvagyunk azért a grimaszoló szövetségi kapitányokkal, meg a tajcsis lassúsággal egymást lerúgó…..
Szomorúan fogadtuk a hírt, bár nagyon nem lepődtünk meg, hogy blognévadónk, Rehakles (Otto Rehhagel) nem kíván többé görög szövetségi kapitány lenni. A csúcson a legjobb abbahagyni, citáljuk mi is a közhelyet, de esetében ez, hiába lett bérelt helye az Olümposzon, éppen most…..
Na majd most eldől, hogy tovább megyünk-e. Nem érdekelnek bennünket a fanyalgók, nem szép focival is szép 16 között lenni. Argentína - Görögország..
Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen," itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét. Az argentin csapatot csak (le)sajnálni tudjuk.  Ez a…..
Anaximandrosz 2010.06.22 13:44:53
@éjszárny zöldi: ujpetihez közünk sincs, a blog pedig továbbjutás nélkül, ha véletlen nem sikerülne, is tud működni.Majd meglátod.
Ethniki a vb-n VuvuzEllas! 2010.06.21 18:53:00
A félreértések elkerülése végett leszögezzük, ez nem a napi borzasztó szóvicc blog. Egyszerűen csak így fogunk szurkolni mostantól. És persze vuzuzeláról posztolni majdnem olyan kifizetődő, mintha alig felöltözött szurkercsajokat mutogatnánk. Bár a csatárunk, Gekasz majd…..
Ha túl modorosnak vagy unalmasnak tartod az indexes közvetítést, akkor itt a helyed. Garantált a redundancia: egyszerre két görög szurker elemez, értékel, mellébeszél. De lesz pró és kontra is: Nigéria főszurkolója is adásban lesz. És lemerjük fogadni, hogy a mindenbe…..
Anaximandrosz 2010.06.17 17:04:29
@stars7726: a focit általában manökenek játsszák, bocs hogy csúnyák vagyunk
Anaximandrosz 2010.06.17 17:47:36
@minority: majd mesélek neked a hősiességről
Muszáj lesz, különben mehetünk vissza a balettba ugrálni. Mondjuk olyan nehéz se lesz, szerencsétlen helótákat simán összecsomagolta az egyik Korea, mi meg pár napja simán összecsomagoltuk a másik Koreát, mármint az erősebbet, akinek van atombombája is, meg a brazilok is alig…..
Anaximandrosz 2010.06.17 14:25:14
@hancu: Ide figyeljél te Sas, nagyon is van becenevünk. Lassan mondom, hogy értsd: Ka-lóz-ha-jó
Úgy érezzük, hogy a világbajnokság egyre inkább állatkertre hasonlít. Az előző meccsen Korea Tigriseivel labdáztunk egy felejthetőt, most meg a Sasok, sőt Szupersasok fognak velünk focizni. Majd jól meg is nézzük, hogy tollas-e a hátuk a fekete fiúknak. Láttak már sast szaladni?…..
Anaximandrosz 2010.06.17 11:04:56
@magyarlaszlo: a múlttal természetesen nem foglalkozunk, máshogy nem lehet felmenni a pályára, de korábbi posztunkból kiderül, hogy cseppet sem voltunk elégedettek a Kalózhajóval
A Sötét Ló Húspiaci Hírmondó 2010.06.16 18:12:00
Miközben a vébé nyomása okán majd szétpattannak a játékosok ideghúrjai (részletes információ ld. Dolly Roll), a kőszívű klubelnökök napernyővel sétafikálnak a játékosok rabszolgapiacán, és vizslatják a fogakat, combizmokat, meg hát a fejbenottvanás képességét.Joan…..
Anaximandrosz 2010.06.16 21:46:52
Anaximandrosz 2010.06.17 10:55:32
@Pikszi: Eddigi szereplésünk is tragikus, meg van ez írva, mondjuk úgy szopoklész. Semmi vidámságra nincs okunk. Hogy a szégyentől vagy pirruszi győzelemben hunyunk el, az a kérdés csupán már.
A mai meccset elbuktuk a Nelson Mandela stadionban, nincs azon mit szépíteni. Hogy mi ennek az oka, nem tudjuk. Talán az istenek nem voltak velünk. Labdakosz merre jársz? Egy nem túl acélos Fél-Koreától kikapni, akkor sem szabadna így.   Csapatunk sajnos folytatta az 1994-es vébén…..
Anaximandrosz 2010.06.13 16:58:09
@halamadrid: Igazad van, kösz hogy szóltál. Javítjuk, bár mi nem nagyon tiltakoznánk.
Twitteren keresztül közvetítünk, ollé!  new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 20, interval: 0, title: 'Dél-Korea - Görögország', subject: 'Taegeuk Jeonsa', width: 580, height: 800, theme: { shell: { background: '#940c0c', color: '#ffffff'…..
Anaximandrosz 2010.06.12 23:13:07
@Májking: szégyelld magad
Ethniki a vb-n Enumeráció 2010.06.11 14:05:00
Biztos lesz zsiráf, törzsi tánc, vuvuzela szonett, Mandela meg dagadt fehéremberek meg minden egyéb trúváj. Majd meglátjuk. Nézzük mit hoz a megnyitó ünnepség a nagy foci VB bloggerunió közvetítésében.     new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10,…..
Ethniki a vb-n Taktikai értekezlet 2010.06.10 08:18:00
Már csak kettőt kell aludni, mondja a közhelyszótár, és elkezdődik az, aminek el kell, így a görög válogatottnak is </képzavar>. Mondhatnánk, hogy most fog elválni a szar a májtól, vagy most ugrik a majom a vízbe, netalántán a pudling (copyright by Pumukli)…..
Anaximandrosz 2010.06.10 20:21:10
@periplaneta plumbum: természetesen kaptunk sokat, de hát trükkös népek vagyunk, a mimikiri és a megtévesztés mesterei, hallottál már Trójáról?
Az egy dolog, hogy összezuhant a görög gazdaság ilyen-olyan okokból, és kénytelen-kelletlen Rehhagel helyett, egy másik német, Angela Merkel lett a legfontosabb személy a közéletünkben, hogy ne veszítsük el ingünk-gatyánk. (Jöttek volna megint a meztelen vörös és feketeakakos…..
Ethniki a vb-n A 24. játékos 2010.06.09 10:05:00
Bár tudjuk nagyon jól, hogy Görögország többet érdemel, senki ne higgye, hogy valami sportdiplomáciai csűrés-csavarás eredményeképp eggyel több fő szállhatott fel a Kalózhajóra (2004 óta ez a görög válogatott egyik beceneve). A 24. játékos nem is a fantasztikus…..
Azt gondoltuk, már elmondtunk minden lényegeset a görög futballhuligánokról, de mint kiderült figyelmen kívül hagytuk a szakrális vonulatot. Ha a foci vallás, a stadion szentély, a játékosok (fél)istenek, a szurkolók pedig a hívek, akkor természetszerűleg papoknak is kell lenniük…..
Anaximandrosz 2010.06.08 14:30:19
@Mikrobi:
egyházfi - megvettem
bíróság - megvettem
tisztelendő - széles körben használt köznévként is
csuhás - keresztény papok szinonímája, ezen kár vitatkozni
pópa - ezt használtam, épp az ortodoxia miatt
Görögország mindig is a testvéri egyetértés és a demokrácia híve volt, ezért örömmel csatlakozik a társblogok által kezdeményezett szurkersuna projekthez. Természetesen mi az eszményi szépség hívei vagyunk, no de szerencsére csak ilyen hölgyek szurkolnak a görögöknek.…..
Ha a csapatunkban csak feleannyi lenne a támadókedv, mint a szurkolóinkban, biztos lenne a világbajnoki cím. Nem féltjük cseppet sem a csapatunk, a kötelező csoportkört minden nehézség nélkül letudják. Corvasz gyaníthatón csak akkor fog majd a háta mögé nyúlni, ha a…..
Hivatalosan is futballháborút indítunk Nigéria ellen, emiatt a bejegyzés miatt. Aszondja: dagadt hülye, meg csaló, meg izé...balfék. Mivel Kanun kívül egyetlenegy nigériai játékos sem jut eszünkbe, intézzük el annyival, hogy legalább hármat fogtok kapni jövő szombaton, de csak…..
Otto Rehhagel ma kihirdette a végleges keretet. A 23-ból nyolcan a Panathinaikoszban játszanak eredetileg, így nehéz lesz majd olyan dumával előállni, hogy nincsenek összeszokva. Örömünkre bekerült az utazó csapatba Szotirisz Ninisz, aki ha bizonyítási lehetőséget kap, rácáfolhat…..
Anaximandrosz 2010.06.01 18:42:30
@Свобода: Amanatídiszt már a bővített keretbe sem hívta meg Rehhagel. De helyette frankfurtiként ott lesz Gekasz. Igaz csak most igazolt át.
Az ethniki eddigi világbajnoki szereplése elég röviden összefoglalható: siralmas. Az 1994-es vb-n a focitörténelem egyik legnagyobb égését produkálták. S erre nem mentség, hogy a görögök szeretnek bármiben a legjobbak lenni. A magyarok 1986 óta szívják a fogukat, hogy a csapat…..
Na nem csak ezt, hanem még sok mást is. Nem arról van szó, hogy lusták lennénk, csak ilyen nehéz kérdéseknél összeroppanunk, nem merünk egyedül dönteni. Szóval kíváncsiak vagyunk az argentin örökválogatottra az argentinok Puskás Öcsijére az ő 6-3-as…..
Sokszor éri a vád imádott csapatunkat, hogy unalmas antifocijával még a legtoleránsabb nézőket is az off gomb megnyomására kényszeríti vagy egy halálugrásra a tribünről, és most nem hozunk párhuzamokat a Taigetosszal.Korábbi posztunkban bebizonyítottuk, hogy ez a bunkerfoci…..
Az akháj és dór torzsalkodásnak már rég vége van, és Nagy Sándor is előbb-utóbb megtalálja a helyét a görög-makedón kontinuitás elméletben, a törökökkel is csak Cipruson izmoznak, viszonylagos béke van tehát. A Görög Profi Labdarúgó Játékosok Szövetsége (GPLJSZ)…..
Hétvége van, így nem is erőltetjük meg magunkat különösebben posztírással, csak gyorsan és udvariasan odaköszönünk csoportbeli ellenfeleink szurkolóblogjainak: szevasztok argentinok, szevasztok görögök, szevasztok koreaiak, vagy ha úgy jobban tetszik, Hola, …..