Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nonametom

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 KEDVES FAIRYFELLER!NEM SZERETNÉM, HA TARTANÁ MAGÁT A KOMMENTJE VÉGÉN ÍRT FOGADALMÁHOZ ÉS A JÖVŐBEN NEM TUDÓSÍTANA EZEKKEL A HÍREKKEL ARRÓL, HOGY MIBEN ÉLÜNK. ÉN NAGYON FONTOSNAK ÉRZEM AZ ÖN ÁLDOZATKÉSZ MUNKÁJÁT. ÉS FONTOSNAK ÉRZEM AZT IS, HOGY LEGYEN EGY OLYAN BLOG,…..
 FairyFeller összefoglalója:1. DNS-nyomok...?Az egyik legfontosabb kérdésben sajnos nem sikerült megtalálnom azt a forrást, amelyet nemrégiben olvastam: a helyszínen, illetve a Nóra holttestén rögzített DNS-nyomok pontos számáról. Úgy tudom, hogy több, mint 20 ilyen genetikai…..
Nonametom 2010.05.16 19:48:10
@FairyFeller: Hát én valószínűbbnek tartom az első választási lehetőséget. Az nem létezik hogy egyetlen lap,csatorna stb... nem foglalkozna vele.
És ez biztos hogy már lezajlott?
AZÉRT ADOM KÖZRE KÜLÖN CÍMSZÓ ALATT SÁNDOR KOMMENTJÉT, HOGY MINÉL TÖBBEN MEGNÉZZÉK AZ ÁLTALA MELLÉKELT LINKET.IGEN, ADOTT ESETBEN MI MÁST TEHETETT VOLNA NÓRA, MINT A FILMJELENETBEN BEMUTATOTT NŐ?LASSAN KEZD ELTERJEDNI AZ A KÖZVÉLEKEDÉS, HOGY NÓRA ÖNKÉNT ÉS DALOLVA MENT BELE A…..
KESELYŐBÉRC KOMMENTJE (de lehetne bárki másé is, pl. az enyém is)Saját bőrömön érzem a helyzet javulását! A következő eset a Tesco parkolóban történt kedden Újpesten. Parkoláshoz készültünk a gázszerelővel, mivel tűzhelyet kerestem. Mikor megtaláltuk a megfelelő helyet,…..
Nonametom 2010.07.27 14:53:04
Aki még nem látta volna.

tv2.hu/tenyek/video/exkluziv-felvetel-igy-fogtak-el-a-rendorgyilkost

Itt látható hogyan fogják el a rendőrt gázoló férget..
Nonametom 2010.07.27 14:55:33
EGYRE KEVESEBB A SZÜLŐ NŐ. AKI MÉGIS GYEREKET SZERETNE A VILÁGRA HOZNI, AZT PEDIG A KÓRHÁZBAN VAGY ELTESZIK LÁB ALÓL VAGY ÖRÖKRE MEGNYOMORÍTJÁK, ÉS TETTEIKÉRT MÉG A FELELŐSSÉGET SEM VÁLLALJÁK. MÁS ORSZÁGBAN EZÉRT EURÓ VAGY DOLLÁR MILLÓKAT ADNÁNAK KÁRTÉRÍTÉSKÉNT. DE AZ…..
 FAIRYFELLER KOMMENTJE:Taktaharkány: tavalyi felvétel egy uzsorások és tartozóik közti utcai összecsapásról[ vastagbor.blog.hu/2009/12/11/bekes_kertvaros#comments ]Lám-lám: "Nóra" ezúttal 23 éves volt. Dolgozni indult.Prognosztizáljuk a jövőt, ennek kontextusában:…..
FAIRYFELLER ÍRÁSA:Kedves Fórumozók!Ez a bejegyzés azért jött létre, hogy bárki feltehesse a kérdéseit, megfogalmazhassa esetleges kételyeit a Horák Nóra üggyel kapcsolatosan. Információink szerint a gyanúsított, P. Józseffel szembeni büntetőper májusi szakasza a média teljes…..
 AKI ELOLVASSA AZ INDEXBEN MEGJELENT ALÁBBI ÍRÁST, AZ PONTOSAN MEGTUDHATJA, HOGY MINDENÉRT, AMI A VESZPRÉMI PATRIOTA LOKÁLBAN TÖRTÉNT, MARIAN COZMA A FELELŐS. HOGY EDDIG ERRE NEM GONDOLTUNK. AHOGY ELNÉZTEM AZ ÜGYÉSZNŐT A NEM ÉPPEN SIKERES FRIZURÁJÁVAL, A BÍRÓNŐT A HIHETETLEN…..
Nonametom 2010.06.18 19:48:26
"Ez az, hadd menjen a buli!" - Újabb részletek a Cozma-gyilkosságról

Nem vezetett eredményre a Cozma-ügy pénteki tárgyalási napján Sztojka Iván harmadrendű és Beéry Iván kilencedrendű vádlottak szembesítése; a garázdaságra vonatkozó történésekre mindegyikük másképpen emlékezett a Veszprém Városi Bíróság büntetőtanácsa előtt.

Az első-, másod- és harmadrendű vádlottak megtagadták a bíróság előtti vallomástételt, ezzel szemben Pál Gábor negyedrendű vádlott erre a pénteki tárgyaláson hajlandó volt.
Bogdánné Gremsperger Andrea tanácsvezető bíró a tárgyaláson felidézte: Beéry Iván a csütörtökön tett vallomásában azt állította, hogy kábítószert fogyasztottak többen is Enyingen a születésnapi buliban, illetőleg Németh Győző másodrendű vádlottnál kés volt. A Beéry Ivánnal szembesített Sztojka Iván mindezt tagadta.

„Állj meg, állj meg!”

Beéry Iván a vallomásában utalt arra is, miszerint Marian Cozma leszúrását követően az autóban Sztojka dühös volt, csapkodta a kormányt, a műszerfalat és azt mondta: „nem tudtam Csokit (Raffael Sándor elsőrendű vádlottat – a szerk.) megakadályozni.” Sztojka a szembesítéskor kijelentette, hogy ilyen nem történt, ezt nem mondta, s hangsúlyozta, hogy a módosított nyomozati vallomását tartja fenn minden vonatkozásban.

Beéry Iván elmondása szerint a veszprémi Patrióta lokálba való belépéskor Raffael János nyakon vágott egy vele összeütköző vendéget, egy másikat pedig fellökött. A Beéryvel szembesített Sztojka szerint „ilyen összetűzés” nem volt. Beéry Iván állította azt is, hogy valakit kergettek és azt kiabálták: „állj meg, állj meg”, a kocsijához érkező Sztojka pedig azt közölte: „nem tudtuk elkapni”. (Az ügyészség vádiratában ugyanis az szerepel, hogy Uros Vilovski kézilabdázót – Marian Cozma meggyilkolása után – a garázda bandából többen is kergették.) Sztojka Iván a szembesítéskor kijelentette: ilyet nem mondott és semmiféle kergetőzésben nem vett részt.

Felszívtak valamit

A bíróság pénteken hallgatta meg Pál Gábor 33 éves budapesti lakost, negyedrendű vádlottat, aki hajlandó volt a bíróság előtt is vallomást tenni. Pál Gábor azzal kezdte – ezt csak ő tette meg eddig a vádlottak közül –, hogy elnézést kért Petre Cozmától, a meggyilkolt Marian Cozma édesapjától. (Petre Cozma ezúttal nem volt jelen a tárgyalóteremmel szomszédos sajtószobában.) A negyedrendű vádlott a bűnösségét csak részben ismerte el – mint mondta –, annyiban, hogy a veszprémi Patrióta pincebárban Marian Cozmát egy székkel háromszor hátba vágta, s egy másik vendéget is megütött.

A vádlott szerint a Beéry testvérek ötlete volt az, hogy 2009. február 7-én éjszaka Enyingről Veszprémbe menjenek szórakozni. Elmondta azt is, hogy a kocsiban Németh Csaba Richárd tizenegyedrendű vádlott „valamilyen port” vett elő, amit „Richárd és Németh Győző másodrendű vádlott felszívtak”.

Pál Gábor elmondta – Beéry Iván vallomásával egyezően –, hogy a Patrióta lokál bejáratánál Raffael János egy vendéget megütött, akit aztán kilöktek az ajtón. Vallomása szerint Marian Cozma hatalmas termetével feltűnő volt a vendégek körében, de szerinte „erősen ittas” volt, s meglökte Németh Győzőt. Mint vallotta: Győző meg akarta ütni, de „nem érte föl”, Cozma viszont „levitte a földre” Némethet, akinek Raffael Sándor elsőrendű vádlott igyekezett segíteni.

Székkel, háromszor

Pál Gábor beismerte, hogy ekkor ő háromszor hátba vágta egy székkel Marian Cozmát, miközben őt oldalba rúgták, s erre ő egy hozzá közel álló férfit megütött. Közölte: valóban megjegyezte azt, hogy „ki kér még?” Pál Gábor elmondta: hallotta a verekedés közben Beéry Csabának azt a megjegyzését, hogy „ez az, hadd menjen a buli”.

Pál Gábor állította, hogy sem Ivan Pesic kézilabdázót, sem Uros Vilovskit nem ütötte meg, s utóbbit nem is kergette. A garázdasággal kapcsolatos tárgyaláson a gyilkosságról nem kellett vallomást tennie, erről nem is kérdezték. Annyit jegyzett meg, hogy a lokál előtt történtekről Bihari Csaba ötödrendű vádlottól értesült, aki azt mondta neki: „az a nagydarab a Csokival és Győzővel összeverekedett”.
A bűnügy tárgyalását a jövő héten szerdán folytatja a bíróság.
 FairyFeller kommentje:Kedves hozzászólók!Önöknek valamennyiüknek igaza lehet. Minden jel arra mutat, a hatóság megteheti azt, hogy "félvállról vegyen" minket, hiszen néhányan, igen kevesen maradtunk olyanok, akiket érdekelne az ügy, annak fejleményei,…..
Nonametom 2010.06.09 15:59:55
@FairyFeller:
Hát ez érdekes.........
Ebből kiderült néhány olyan dolog amit még nem tudtunk,pl hogy miért is indult el haza egyedül.

Én nem ítélem el Nórát az öltözködése miatt,ez a mai világ az emberek de főként a fiatalok követik a divatot.És aki nem teheti meg vagy nem teszi ezt, azt diszkriminálják a (menőbb) társaságok.Ezt tudom mert én is fiatal vagyok.

És azt sem értem meg hogy sok olyan ember aki az egész ügyről alig tud valamit, az minek ront neki rögtön a szülőknek.Persze a szülei elég engedékenyek voltak,de nem ők tehetnek róla hogy nincs közbiztonság,és hogy elmebeteg embernek nem nevezhető ösztönlények ilyen dolgokra képesek.

A mostani kormány is csak ígérget, 2hét és érezhető lesz a változás hát én ebből nem érzek semmit!

Ezek az én gondolataim.
Nonametom 2010.06.12 10:13:14
@FairyFeller:
Nyugodtan tegeződhetünk.

Én is olvastam az általad írt komment(párbajokat)
Szinte mindegyikben van valami elgondolkodtató.

A mai fiatal lányok egyike sem fog azon elgondolkodni, hogy mit vegyen magára mert ha túl csinos esetleg megtámadják majd.Ezzel nem is lenne baj,mert nem ezen kellene hogy gondolkodjanak,ahogy még sok máson sem kellene(ha érted a célzást) És ezzel nem akartam megbántani senkit.

Azok közt a fiatalok között ahol én "mozgok", azt kell hogy észrevegyem hogy a nagy részüket nem érdekli semmi,ami körölötük zajlik a világban.
Csupán csak néhányan olvasnak rendszeresen híreket,és csak néhányan észlelik hogy mi folyik ebben az országban, és a nagyvilágban.

A világ hanyatlik ás bele sem merek gondolni hogy mi lesz itt 50 év múlva,sőt érzésem szerint még ennyi sem kell.
Fairyfeller kommentje:MAJDNEM HORÁK NÓRA: internetes kukkoldában dolgozott a roma kisebbségi önkormányzat egykori elnökének a lánya...?Részletes cikk (helyszíni fotókkal):[ www.nyugat.hu/tartalom/cikk/internetes_kukkoldaban_dolgozott_meggyilkolt_lany ]"Továbbra is teljes a…..
Nonametom 2010.06.01 20:45:42
@FairyFeller:
Ez elképesztő, egy ember hogy bír ilyet tenni?
Nem is értem.......
Megzsugorítani egy holtestet embertelen:(
Felhívom a tisztelt kommentelők figyelmét, hogy amennyiben P. J-ét felmenti a független magyar bíróság, és ennek komoly esélye van, hiszen nem tett semmi rosszat, miként azt ő maga állítja, akkor P.J. személyiségi jogainak megsértése miatt pert indíthat az ismeretlenség mögé…..
Nonametom 2010.05.10 09:04:14
@FairyFeller: Hát igen néhányan nem csak elfelejtik ezeket az eseteket hanem nem is tudnak róla,mert nem is nagyon érdekli őket.Jobban szeretnek sötétségben élni
De egy biztos én amíg élek nem felejtem el Hórák Nóra nevét!!
Nonametom 2010.05.13 15:50:32
A világ eddig legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival.

Világszenzáció látott napvilágot, ám sem a Blikk, sem a Retekklub, sem a Telaviv2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés.

A világ eddig legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették. A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival.

A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásíráskutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő főideologizátorok csicskacsatlósai.

Ősink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában

A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra pedig a megtalált rovásírás kora. A hivatalos, vaskalapos és megamaterialista tudomány szerint a legrégebbi ísmert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás& atomcsapásszerű pofon lehet ez a finnugor blődlit szajkózók számára éppúgy, ahogy a majomemberes, Mezopotámia az első civilizációs sületlenségeket sulykoló mesekutatók lelkületének is. Ismét a vadliberális körökben csak sumerpárthus nagymagyaroknak csúfolt tudós hazafiak igazsága bizonyosodott be a ténynek hazudott műanyag agylúgozó elméletkupacok ellenében! Félő azonban, hogy a mai liberális nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

A legrégibb ismert földi írás!

Ha valamikor a Jóisten kegyelméből igazi nemzeti kormány kerül majd sokat szenvedett Magyarországunk élére, akkor az első feladatai egyikeként kell majd a történelemoktatást korrigálnia, hogy a műveletlen retekklubita rétegek ne fitymálhassák többé le ezt a neoliberálanarchista szavakkal élve kurva országot.

Ne a kétszáz éves mammonimádó multikultifellegvár, a tenyérbemászó antihumánus törtetés Mekkája, a háború- és terrorpárti USA legyen a példa gyermekeink előtt demokratikus és modern berendezkedésével, sokkal inkább őseink ideológiája és remekei! Vona Gábor történész végzettségű személy, így remélem kulcskérdésként fogja kezelni a problémát. Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az uráli őshaza felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél. Szeretném, ha a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virítana, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára. Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a szebb magyar jövőben!