Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pluhár Balázs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy könnyen megjegyezhető tanulság az internetes kereskedelem világából Györgytől: aki TeszVeszen árul, annak 2 hete van negatívra értékelni a nem fizető vásárlót, utána fizetheti a jutalékot, akkor is, ha rárohadt a termék:A TeszVeszen hirdettem sok-sok kacatot, eddigi…..
Pluhár Balázs 2008.05.24 12:07:18
Most úgy van, hogy amikor be akarok lépni, akkor nekem piros betűkkel ezt írja ki: " Nem tudsz belépni, mert az IP-címedet letiltottuk". A G-mail címemre egy olyan E-mail kaptam, hogy a Teszvesz Feltételeivel ellentétesen jártam el. Ahhoz, hogy a Teszvesz feltételeivel megfelelően el tudjak járni, az időt vissza kellene fordítani 2007 novemberére, ugyanis hiába írok akármit a Teszvesz-nek, lehet, hogy el sem olvassa. Azt sem tudom, hogy mi az az IP cím. Én a www.adok-veszek.net honlappal kísérletezem, de lehet, hogy azt a honlapot az egész világban csak egyedül én ismerem. Én már annak örülnék, ha egy ember megvenné a dolgokat, utána azt csinálhat vele, amit akar. Ha valakinek nem kellenek azok a dolgok, amelyek én a www.adok-veszek.net honlapon akarok eladni, akkor akár a Teszvesz-nél is eladhatja.
Pluhár Balázs 2008.06.17 18:08:25
Most a www.adok-veszek.net honlapon 4 olyan hanglemezt szeretnék eladni, amelyet CD-n nem adtak ki:
Roller: Mesebolt
Neoton Disco
Skorpió: Kelj fel
Neoton Família: Védőháló nélkül

Akinek ez a 4 lemez kell, az most már ne a Teszvesz-nél keresse, hanem a www.adok-veszek.net honlapon!
Pluhár Balázs 2008.08.25 18:33:39
Egy E-mail címre ezt írta nekem a Teszvesz:
"Kedves Felhasználónk!

A döntés végleges, a továbbiakban nem kívánunk reagálni az ez ügyben írt leveleire.

Üdvözlettel:

A TeszVesz Csapata
TeszVesz - Ahol a jó üzletek köttetnek
www.teszvesz.hu"
Ha egy gyerek 3 éves korában valami rosszat csinál, s én egy embert azért ki nem állhatnék, mert 3 éves korában valami rosszat követett el, így bánik velem a Teszvesz. Úgy érzem, hogy a Teszvesz-nek velem szemben előítételetei vannak.