Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sx7

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is fontosabb az életben, mint a boldog, kiegyensúlyozott család. Ehhez hozzá tartozik, hogy hétvégére lemenjenek a Balatonra, hogy kipihenten, mosolyogva térhessenek vissza elcseszett fővárosunkba. Persze már az úton is eldurran néhányak agya, mert nincsenek rá felkészülve,…..
Csupa KRESZ-es, meg okoskodós poszt volt mostanában, úgyhogy engedve az őrjöngő tömegnek a hiénák közé vetek egy viszonylag rövid, ellenben erőszakkal teli levelet, amit a sokatmondó nevű bloodmn küldött be. Ki kérdezi meg először, hogy a posztoló miért nem verte agyon az S80…..
sx7 2010.05.14 01:34:56
@turboá: Én csak gratulálni tudok ahhoz ahogy lerendezted az ügyet,pont ezt kell csinálni az ilyen közveszélyes örültekkel,mert semmi másból nem értenek.Aki meg a rendőrség hivogatásával jön az valószínűleg soha nem volt ilyen szituban és soha nem hívta őket vagy soha nem volt ügye,mert a rend őrei magasról leszarják az ilyen ügyeket és ezt az ilyen kötekedő életveszélyt okozó barmok is mint a kék autó vezetője ,pontosan tudják,ezért van belőlük egyre több!A sok birka meg béget ahelyet ,hogy odacsapna..Az itt irkáló mindenttűrő békegalambok is biztos szó nélkül tűrnék hogy a fejükre szarjanak félrelökjék őket és pofájukba röhögjenek..futkosnának a rendőrségre ahol ugyanezt kapnák csak hivatalosan. Én aztmondom jobb a békesség nem ütlegelek feleslegesen senkit..ottvan mindig a kocsiban a betárazott gázpityu a 70centis kerékkulcs,ha nagyon izmozik valaki két patron a szemébe és nem vezet egy ideig:D