Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őisbeleugat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Share | A kérdés persze úgy is elhangozhat, ahogy a címben szerepel, meg persze így is: Mennyibe kerül nekem az, hogy: egy szakember segít összefoglalni/rendszerezni/formába önteni/kitalálni álmaim otthonát? idôt, energiát, és ezzel pénzt spórolva megmutatja nekem, honnan szerezzem be a…..
őisbeleugat 2010.05.06 10:02:26
@beleugat: "ja maximum színezett falnézetet a festésről, tapétáról. a lakberendező meglévő, létező elemeket helyez egy lakásba és kész. ezért "berendező" és nem "tervező"" - Erről a mondatodról csak annyi, hogy már hallottam mástól is a "berendező" elnevezést, de bármily hihetetlem, a (lak)berendező is tervez!!
őisbeleugat 2010.05.06 10:26:15
@KentaurBen: Egyet értek! Már volt példa egy párbeszéd- indításra, de akkor a lakberendezőket rendesen "lenyomták", mint itt a hozzászólésok során. A véleményem az, hogy mindenkinek megvan a maga helye, a rossz ízű és időnként trágárba-menő szöveg meg nem előremutató! Lahet, hogy a mostani általános gazdasági helyzet az oka az ilyen vitáknak! A pénz, és az ár meg olyan, amit a piac elfogad, és amit bárki a munkája során ki tud alkudni. A LOSZ tarifái ajánlások, a gyakorlatban mindenki egyedileg egyezik meg a megrendelővel. és és ha lelkiismeretes, akkor minden esetben kikéri "társtervezők" véleményét! (Van amikor ez elengedhetetlen, mert előrás vonatkozi rá!)
őisbeleugat 2010.05.06 10:31:26
@ColT: Na, ez nem igaz! A lakberendező feladata a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve megtervezni a belső teret, és ehhez hozzá kell tartoznia sok megbeszélésnek, és a tervezés során az is kiderül, mit szeret és mit nem a megrendelő. Bár szerintem Te az ügyes barátnő/feleség/szerető/anya/anyós.. stb
kategóriánál maradj meg!