Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sörlock

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X13 2010.12.28 11:30:00
Andris közhelyes bejelentése után – elmúlt a karácsony, visszazökkenünk a hétköznapi kerékvágásba – felszisszenek, mert a mondat úgy folytatódik, egy ország izgul azon, hogy Gigi és Jerzsi összejönnek-e végre. Erős kezdés és ma még kiválasztás is lesz. Nem tudok…..
sörlock 2010.12.28 15:20:44
@fran7:
biztos nem könnyű. de ildike nem is az a karakter...nem is értem, hogy hogyan lehetett a törtető kategóriában Évával együtt?! ő inkább egy kis megszeppent harmadikos.
azt meg végképp nem értem, hogy hogyan lehetett beszavazni.
apropó, szerintetek amúgy kóser ez az smsezdi? sztem full manipuláció és pénzbehajtás. a magyarok meg birkák.
Mi van, indul az egész család?  ..
Subba Babinyecz Tímea represents 2010.08.17 21:16:00
Az egyik kérdésre elmondta, hogy szereti a "kézből készült ajándékokat", amelyek mindent elárulnak a "szívedről-szívednek". A legrémesebb randiról pedig mindössze ennyit mondott: "A legrosszabb randi, amin voltam, amikor tizennégy éves voltam, találkoztam…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
sörlock 2010.05.07 08:29:24
@muzsazsuzsa: baszki!:)
Nem vagyok egy ereklyegyűjtögető, deazazért kint lenne bekeretezve a nappalimban!