Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bradypus Tridactylus

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzésben az 1956-os emlékév költéseivel folgalkoztunk. Elfogytak a szavak, és a betűk, itt új lendületet véve folytatódhat a megkezdett munka. Összeférhetőségek Azoknál a szervezeteknél, melyek komoly pénzek elosztásáért felelősek, mindig érdemes megnézni, kik ítélik oda ezeket – a…..
A Kormány 1728/2015. (X.8.) határozata alapján az 1956-os emlékév 2015. október 23. napjától 2017. június 16. napjáig tart. A pályázatokat az Emlékév munkájáért felelős 1956-os Emlékbizottság írta ki, ennek elnöke Balog Zoltán, társelnöke Schmidt Mária. A megbízott kormánybiztos korábban azt…..
A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) a hazai és határon túli magyar kulturális élet finanszírozásának legmeghatározóbb intézménye. Költségvetésének legnagyobb részét a Szerencsejáték Zrt. biztosítja, mégpedig az ötöslottó játékadójából származó bevételéből. Ha valaki tehát vásárol egy szelvényt, azzal…..
Szerző: Ismail KadareSzármazás: AlbániaKiadó: Ulpius-ház, Budapest, 2000Fordította: Szántó JuditOldalak száma: 206 A véres háznagy, Mark Ukacierra, az utóbbi hetekben, hónapokban egyre inkább érezni kezdte a munkájával járó stressz egészségügyi hatásait. Gyomrában különös ürességet érzett, máskor…..
Beteljesült bosszú. The Illustrated London News, 1880. (albanianhistory.net) Mikor a hatóságok tehetetlenek – nem tudnak, vagy nem hajlandóak cselekedni, s az emberek úgy látják, a korrupció megfojtja a rendszert, a jog, az igazság csorbát szenved, egyes esetekben a saját kezükbe veszik a…..
Az 1983-as év júliusa tanúja volt az egyik leghidegebb napnak az emberiség történelmében, és az egyik legvéresebbnek, és legszervezettebbnek Srí Lankáéban - legalábbis ami feljegyzésre került. A választási névjegyzéket használva útmutató gyanánt, a felhergelt, vérszomjas csőcselék tamil házról,…..
Az egyén, vagyis jómagunk boldogulását komolyan elősegítheti, ha a KKP funkcionáriusait a baráti körünkben tudhatjuk, a fokozott energiaáramlás mellett olyan kijelentésnek álcázott kérdésekre kaphatunk gyors, határozott, tapasztalásra épülő válaszokat, mint a „mutass nekem egy buddhista…..
Már volt szó erről a kis hindu töltött galambról,most itt egy újabb videó róla. Érdemes megfigyelni az esélyegyenlőséget, hogy ő is milyen sallereket kap. A csávóknak azonban esélyük sincs!..
Cool List 2011 42. Palik Juli 2011.12.05 18:00:00
Sok víz lefolyt már a COOL-óceánon 2009 óta, amikor még Juli gyorsnaszádként cikázva torpedózta meg a város legCOOLabb arcainak szívét. Idén viszont már egy valódi COOL-cirkálóként tűnt fel egy másik COOL listán is, ráadásul a legkúlabb cégek, a legkúlabb sztárok és a…..