Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"B."

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
Angol cím: Untitled Griffin family history Magyar cím: A Griffin család története Leírás: Miután rablók törnek rá a Griffin-házra, a család elrejtőzik a pánikszobában. Ám nem tudnak onnan kijöni. Peter, hogy múlassa az időt, előadja családjuk történetét, erősen…..
Angol cím: Patriot games Magyar cím: Hazafias játékok Leírás: Peter felcsap rögbijátékosnak. Stewie és Brian sportfogadást kötnek. Brian veszít, de nem fizet, ezért Stewie kegyetlenebb eszközökhöz nyúl. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: ..
Angol cím: Perfect castaway Magyar cím: Tökéletes színjáték Leírás: Peter, Quagmire, Cleveland és Joe hajótörést szenvednek egy lakatlan szigeten. Mivel azt hiszi, hogy Peter halott, Lois hozzámegy Brianhez. A probléma akkor kezdődik, amikor a férfiak hazatérnek. Letöltés…..