Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsigulimo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét előkerült az a sokat emlegetett zártszelvény (vonalzó), reméljük Jani (fényező) csak utólag látja ezeket a képeket, ne izguljon előre, hogy mit is kell majd síkba csiszolnia. Lapos vasból készítik el a fiúk az ablakkeret azon részét, ahová az üveget beragasztják…..
Zsigulimo 2010.05.12 16:39:03
@eprompixel: Gondolkoztunk rajta, de elvettük, mert vagy a tetején állna ki vagy a belteret csökkentené :-( a beépített tető!
1,5-es lemezből készült végül a tető. Üdv, Indián
Vérremenő alkudozás után végre mienk a gép, ami természetesen csak trélerrel szállítható, mivel rég lejárt róla a vizsga! :-( Kihez is fordulhatnánk, hiszen bármit, bármikor, bárhová elszállít a csapat tiszteletbeli tagja Lackó Tomi (http://www.lackotransport.hu). Tomaszról…..
Zsigulimo 2010.05.12 16:37:30
@BaT2: Sajnos nem tudunk információt kiadni (üzleti titok) :-)! Üdv, Indián
Egyébként a használtautón 4-500 ezerért kapsz aránylag használható Zsigulit.
A fényezővirtuózokkal már nem lehet probléma, mostmár csak mi hibázhatunk, ha nem megfelelő színt választuk a négy keréken futó százlábúnknak. Jani, a túlvilági fénnyel megvilágított glóriás úriember, a színkártyával igencsak tovább nehezíti a dolgunkat, mert csak…..
Zsigulimo 2010.05.12 16:36:07
@velo: Nem akarjuk összemázolni, szigorúan gyári lesz, de Te ezt most már nagyon jól tudod! :-) Üdv, Indián
Végre kezdetét vehette a fényezés előkészítés! Ilyenkor a gittelést, csiszolást végző alany miliméterenként megismerkedik a felület hiányosságaival, és ugyan a Attila a lakatosunk igen alapos, mégis rengeteg hibát kell orvosolni fényezőinknek (mégiscsak egy teljesen új…..
Attila és Pisti már készíti az oldalmerevítőket V-alakban, ami a stabilitáson kívül, az autó csavarodás-mentességét is hivatott biztosítani. Mára a padlólemezt is készre hegesztették a fiúk, így Indián is kipróbálhatja. Attila szerint a kardánalagút olyan merevséget…..
Zsigulimo 2010.05.05 20:14:44
@Töci:
Szia!
Köszönjük! Előlről és hátulról is egy gyári kardánnal indítunk, felfüggesztéssel együtt. A kettőt összekötjük valamint centírozzuk!
Üdv