Regisztráció Blogot indítok
Adatok
margitkámaranyom

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest - múlt A kisföldalatti hajdanvolt gyönyörű lejárói (örökségfigyelő - kép) Ilyen lett a megújult Ludovika (csak a szépre) Irodalmi kávéházak 10. – Luxor (szerlmem bp) Egy szép palotanegyedi ház története (lásd bp) Közraktárak ma és a XIX. században - A…..
Így néznek ki a világ nagy presztizsű márkái által forgalmazott élelmiszerek! Vajon milyen élelmiszert gyártanának a magyar csúcsmárkák? Mármint az alkotó, Paddy Mergui fantáziájában, aki telepakolta a virtuális közértjét a legnagyobb brandekkel. A Tiffany & Co.…..
Erős lehet a Fox pilot-felhozatala, egyébként nem kezdenének ilyen vad dúlásba az évad vége előtt. Két sitcom és három dráma kapott kaszát, ezek közül meglepőnek egyiket sem nevezném, de az egyik idei újonc távozásának nagyon nem örülök. Nem folytatódik tehát a Traffic…..
Az ABC idei midseasonben is elővett egy olyan sorozatot, ami a Better Off Tedhez hasonlóan van annyira vicces, hogy az ember visszaüljön elé hétről hétre, és sajnos pont annyi esélye van a túlélésre, mint Portia Rossi egykori sorozatának (ami azért egy második évadot megélt,…..
A Fringe berendelés mellett két kaszáról is van hírünk, az egyik nagyon fájdalmas, a másik (számomra legalábbis) tökéletesen érdektelen. A rosszabbik hír, hogy az F/X sajnálattal ugyan, de nem kért újabb évadot bokszolós drámájából, a Lights Out-ból. Ez két év alatt a…..