Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viadla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hegyalja Fesztivál 2010-ben is ügyel rá, hogy ne verje túlzott kiadásokba a látogatókat. Egyrészt a fesztiválozóknak még május 31-ig lehetőségük van a kedvezményes bérlet megvásárlására, ami 15000 Ft-t takar, másrészt pedig aki még nem döntötte el biztosra, akarja-e…..
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
Viadla 2010.05.26 17:05:34
@feszkes: Jaja, milyen szép is lehetett az a 86-os koncert. Kb akkoriban születtem :) Hegyalján én is koccintok mindenkivel, szerintem, aki a Metallicán ott volt, az Mötorheaden is ott lesz. Lehet, hogy motorral zúzok le, mert így ingyenes parkolhatok xD
Megjöttek az idei Hegyalja Fesztivál első fellépőiről a hírek. Ezek szerint idén újra ellátogat Tokajba a brit Motörhead, akik ugyan most nem mutatnak be új lemezt, de mivel őszre tervezik a következőt, így friss dalok már lehet lesznek a Tisza partján is július 14 és 18…..
Viadla 2010.05.05 19:58:00