Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nexia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a bejegyzésben két videót találtok. Az első Inside WTCC magazin monzai adása magyar nyelven az Eurosportról, de sajnos a botrányos minőségben. Ha megjön a HD, felteszem azt is. A másik Kőváry Anett videója a helyszínről. Szerintem nagyon jó lett, bravó Anett, csak…..
WTCC Hírblog Monzai hírek 2012.03.08 20:31:00
Ebben a bejegyzésben a nap folyamán érkező legfontosabb híreket találjátok majd. 19:30 Olajfolyás hátráltatta a fordos James Nasht a csütörtöki tesztnap végén, az Arena Motorsport pedig úgy döntött, biztos ami biztos, motort cserélnek a Focusban. Egy késő módosító határozat…..
Ebben a bejegyzésben a csütörtöki WTCC-s tesztek eredményeit fogjuk összegyűjteni. Mivel az időmérést végző cég honlapja csak a szabadedzésektől kezdve tárolja az adatokat, ezért a Live Timing képét lopjuk le, és ezt nézhetitek meg bármikor. Teszt #1, Teszt #2, Teszt #3, Teszt…..
Nexia 2012.03.08 11:32:29
@PTibi23: MST Live Timing ;)
Azt azért tegyük hozzá, hogy Macdowall-nek nem ismeretlen a Cruze, igaz nem 1.6T-vel ment a BTCC-ben.
Remélem Norbinak azért jobban fog már menni idén, ráadásul kaptak némi beállítási infót a pályákról :P
Szóval Go Chevy Go! és persze Gyerünk Norbi ;)
Felszámolás alá került a WTCC-ben 2005 óta szereplő olasz Proteam istálló, miután a csapat tulajdonosa, Valmiro Presenzini ellen eljárást indított az olaszországi ügyészség adócsalás vádjával. A csapatfőnök számos ingatlanját és ingóságát lefoglalták Arezzo városában.…..
WTCC Hírblog Brno búcsúzik 2011.09.08 10:42:00
Minden jel arra utal, hogy jövőre nem rendeznek WTCC futamot Brnoban. Ez egyrészt jó, másrészt szerintem nem. Jó, mert azt jelenti, hogy egyetlen év alatt a Hungaroring jelentősebb tényezővé vált ebben a régióban, és ha valakinek mennie kell, akkor az nem a mi pályánk lesz.…..