Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lobster

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A linkre kattinva egy 13 perces, nagyon mókás, politikai felhangoktól sem mentes BSG bakiparádé, és egyéb nyalánkságok láthatók. Mi sírtunk a röhögéstől, de csak a 3. évad első felét ismerőknek javallott, mert spoileres. Bakiparádé BSG módra. A videóra az index fórum Lyta…..
Nehéz helyzetben vagyunk a mai ajánlóval, hiszen főműsorban az m1 egy 1960-as Robinson feldolgozással kábít 20:05-től, a TV2 egy német romantikus kalandfilmmel 20:10-től, az RTL Klub meg Stallone Oscar című viccesnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető filmjével (21:05), marad a…..
Lobster 2007.01.04 22:38:39
A port.hu szerint tegnap a 17. epizódot vetítette az RTL, szerintem ez a 15., de ezen nem veszünk össze. Mint a múlt héten említettem, girl power a rész témája, a flessbekkek a szigetről vannak, de persze ezzel egyenesen arányos a frissen belengetett, és majd egyszer, egy távoli…..
Csapjunk bele a tévézésbe hétkor, az Én, én, én... és a többiek című vígjáték szereposztása nem semmi: Lollobrigida, Marcello Mastroianni, Vittorio De Sica, Nino Manfredi és így tovább (Filmmúzeum, 19:00). Egyértelmű, hogy mai csajunk - a retro jegyében - az…..
comment:com Szerdai hírek 2006.11.29 10:45:00
Justin Timberlake lesz a Saturday Night Live vendégelőadója december 16-án, és rögvest kettős szerepben: énekelni is fog, meg vidámkodni. Nem töltjük le, mert szar lesz.Az ABC mégis leadja a The Nine hátralévő epizódjait, csak azt nem tudják még, hogy mikor, és melyik nap, akár…..
Lobster 2006.11.29 19:33:13
Sorozatot jó szívvel nem tudunk mára ajánlani, ha valakinek nem lenne meg a Csillagkapu első évada, ma éjféltől már a 8. epizódot ismétli a TV2, lehet izzítani a videórekordert. Az AXN a CSI:NY 22. részével akar nyolctól nézőket szerezni, majd rögtön utána jön az Alias…..
Punnyadt vasárnap esti tévézés. Ha normálisabb filmeket akarunk látni, akkor fenn kell maradnunk késő éjjelig, de ki fog ébren maradni azért, hogy megnézzen mondjuk egy filmtörténeti csemegét? A szorító Hitchkock első olyan filmje, amelynek a forgatókönyvét is maga írta.…..
Hiába rajongunk a Studio60-ért, ha az amerikai nézők nem, "túl bonyolult", "sokat beszélnek és azt is gyorsan", ezeket kinti fórumokon olvashatjuk a sorozatot kritizálóktól, hát igen, három történetszál és az ájlávjúbetty színvonalú kinyilatkoztatásoknál…..
comment:com Jack is back 2006.10.19 09:40:00
Hát igen, nem tudtuk kihagyni a kézenfekvő szóviccet, de ez van. Ma este a Cool elkezdi vetíteni a világ filmtörténetének messze legtöbb mindent kibíró titkosügynökének második napját, melyről ha bármit elmondunk, az már spoiler, így legyen annyi elég, hogy nagyon jó…..
comment:com Ne szójjá' be bazmeg! 2006.10.13 13:47:00
Olyan hírünk van, amiből az egyszavas pletykamagazinok egy hétig élnek, verekedett két színész, ihaj! Nincs is ezzel semmi baj, én ösztönözném pl. a Barátok közt/Sztárbox házasságot, csak legyenek a menetek között tangás bigék táblával, vagy tanga nélkül. Ráadásul nem is…..
Lobster 2006.10.13 17:01:06
comment:com Az első idei áldozat 2006.10.07 10:50:00
Igen kérem, máris megvan az első elhullott sorozat, ráadásul nem a szinte az első perctől bajban lévő Kidnapped vagy Vanished, és nem is a nézettségét folyamatosan vesztő Studio60 (még csak az kéne), hanem a Smith, a CBS okosbűnözős, nagy neveket felvonultató drámája. A…..
Legyünk pozitívak, minden marad a régiben, a tévéműsort nem borítják fel a rendkívüli események és kivételesen nem ad minket élőben az al-Dzsazíra. Nos, ez esetben sem érdemes elhagyni a csodaláda környékét: 19 óráig élő közvetítés van a budapesti Hyde Parkból a Hír…..
A képregényhősöket vagy szereti az ember, vagy nem, köztes út nem nagyon van. A Heroes éppen ezért egy bizonyos rétegnek nagyon hamar a kedvenc sorozata lehet, míg egy másik (szerintem jóvan nagyobb) csoport azonnal elkapcsol egy másik csatornára a repülő emberek meg halhatatlan…..
comment:com Keddi hírmorzsák 2006.10.03 08:15:52
A Spike Tv nem sokat ült nem létező babérjain, és a Blade kihajítása után rögvest berendelt egy újabb sorozatot. A.M.P.E.D. a címe, és olyan rendőrökről szól, akik genetikai mutáció miatt erőszakossá váló elkövetőkkel foglalkoznak. A producerek között az X-akták…..
comment:com Hírmorzsák keddre 2006.08.29 09:31:00
A tegnapi Emmy gála elején látható volt egy viccesnek szánt kisfilm, melyben a műsorvezető Emmy díjakat kerget mindenféle híres sorozatba belépve, és persze a Lost sem maradhatott ki belőle. Sajna az időzítéssel akadt egy kis probléma: vasárnap lezuhant egy gép Lexington…..