Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12dühösember

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történet valós problémát vet fel, mivel jár, ha valaki eladja a lakását, és állandó lakcím nélkül marad. Miközben az alkotmányos jogok nem lakástulajdonhoz vagy állandó lakcímhez kötöttek.Udvozlom.Kulonos helyzetben vagyok.Evek ota kulfoldon dolgozom, es mivel csak…..
Az alábbi eset nem egyedi, megesik, hogy tiltott parkolásért a rendőrség és a közterület felügyelet is bírságot szab ki párhuzamosan. Kedves Zugügyvéd!Az eset egyszerű, de ijesztő.Néhány hónappal ezelőtt a párom vezette a nevemen lévő autónkat, amikor is az egyik…..
12dühösember 2010.07.08 09:43:15
@kisQtya: Szerintem mi egy városban lakunk. Vagy csak a postások egyformák mindenhol? Nekem már súlyos forintokba került a kézbesítési vélelem. Azt mondták tegyek panaszt a postán. De akkor a postás tutti hogy soha többet be nem dob semmit. Ja és az 500.-ft kevés.
Egy Zugügyvéd olvasó azt kérdi, az alábbi esetben ki téríti meg a letéti értéket? Meddig felelős az ügyvéd a nála elhelyezett tárgyi letétekért?Letétbe helyezett karórákat loptak el mintegy húszmillió forint összértékben egy kecskeméti ügyvédi irodából - közölte…..
Hat éves munkaügyi per miatt érdemes-e Strasbourgban az Emberi Jogi Bíróság előtt  kártérítést kérni? A Zugügyvéd visz egy olyan pert, amely 1992-ben indult, a másodfok most dobta vissza másodszorra. Tisztelt ZUGÜgyvéd Úr! Végtelen elkeseredésemben fordulok Önhöz Van…..
12dühösember 2010.05.07 11:34:47
@darmin: Köszi a biztatást. És számodra kedvező ítélet született?