Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lev davidovics

2 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
lev davidovics 2012.03.14 08:31:37
@Térspecialista: Egyetértek: használja az autóját ott, ahol fizet! Ja, meg válasszon kormányt, pártot is ugyanott! Ez így fair, nem?
lev davidovics 2012.03.14 08:41:34
@Shadowbull: ...illetve ha elárverezik a lakásodat és homeless leszel...a lakáshoz való jog benne volt a szovjet alkotmányban is, egyben kötelesség is volt lakni valahol, ugyanakkor a gondoskodó állam nem nagyon adott mindenkinek lakást...
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
lev davidovics 2011.06.15 14:38:07
@Bathory: Tudom, közel lakom...

Te vagy a Prime Minister és meg a pénzügyes.

- Te, rakjunk alá a tótoknak és keressünk az országnak egy kis pénzt!
- Hogy gondolod?
- Csináljunk olyat, hogy fél Európa ide jöjjön kocsit venni!
-?????
- A kocsi árából adjuk vissza az ÁFA felét holnaptól. Külföldinek ki se kelljen fizetni! Regadó, gj adó felejtős. Az alsómocsoládi focipályát megvesszük az államnak, minden EU állampolgár oda bejelentheti a kocsiját magyar rendszámmal!

...na innentől csak egy kínai zsebszámológép kell és még a Gépjárműkereskedő Főgézák is örülhetnek. Márkaszerviz, alkatrészgyártó prosperál. Vannak új munkahelyek.
De nem, mi tovább nyomjuk a gázt a lejtőn. Pedig -ahogy a nagyapám mondta - "sűrű fillér-ritka forint.
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
lev davidovics 2011.03.10 11:48:00
@dupla vé: Tehetősebb rétegek európai körülmények között megoldják az abortuszt, a pénzt a Negev környékén már feltalálták, utazni meg lehet. Gazdagodó svájci magánklinikákat látok.....
lev davidovics 2011.03.10 14:52:10
@malacz69 eurofanyalgó: Na azéééér....kellene némi alkotmányozási kényszer(helyzet) is szerintem. Kényszer(képzet) van, de ez néhány (tényleg csak néhány) Magamfajta szemében nem meggyőző. Persze ez meg a Magamfajta baja. Az, hogy a főzakkantat meg a második döblingi embernek gondoljuk alkotmányozási kényszer (képzet-helyzet) miatt, az meg az ő problémája legyen, meg persze az ápolóké.
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
lev davidovics 2011.02.25 13:09:30
@lanyi:

-Főnök, gond van!
- Kizárt dolog, kétharmadunk van, mi a gond?
-A zindex blogjába rengetegen írtak ma a tótawére, ezeknek tényleg nem jött be ez az új adó.
-Dobd be magad, tudod: fülkeforradalom, Gyurcsány, 8 év (ne, ezt inkább ne, mongyá' hetet, mert arról most a Jani autója jut eszébe mindenkinek)meg hát az Alkotmány. Azt ki ne hagyd!
-De főnök, tulajdonképpen és is kevesebbet kaptam harmadikán!
-Már nem sokáig, feljössz dolgozni hozzánk, tudod, az apparátusba, ott van kompenzáció.
-Jó, de most mit írjak nekik, kéne valami jó kis ellenérv!
-Tudod mit, buzizd le őket,az kompenzálja!
lev davidovics 2011.02.25 13:18:36
@lütty:
- Te!
- Igen főnök!
- Az előbb mondtam, hogy buzizzál.
- Jah, megvolt, most írom az Alkotmányost.
- Nem jó sziplán, most szóltam a többieknek, hogy köcsögözni is kéne.
- Rajta vagyunk!
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
lev davidovics 2011.02.02 12:23:52
@stim: "sokak ezt nem értik de az államadósság mértéke miatt haldoklik a gazdaság és nincsenek munkahelyek"

Nálam a cégnél azért nincsenek munkahelyek, mert hülye lennék 300E HUF-ot fizetni azért, hogy 120E HUF-ot el is vihessen haza a kollégám. Kicsit (csöppet) aránytalan ez a Közös Jóléti Rendszer (hosszú évek óta).

Szép-szép minden, de azért a Legelő-dilemma tanulmányozását (inverzben is) ajánlom mindenkinek a jelenlegi adózási-elvosási-tébézési-sokkisadós rendszerben.
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
lev davidovics 2011.01.28 14:20:17
@Lord Kilburn:

"a „Legyen béke, szabadság és egyetértés” című nemzeti együttműködési nyilatkozat előtt várakoztak"

Mylord!

Meditált Ön már az "egyetértés" aktuális jelentéséről??? :-))
(Béke-szabadság dettó)

Mivel ABBAN a sorban álltak és AZÉRT, így volt közöttük egyetértés, csak nem AZ az egyetértés, amiről a függeszték szelleme szól...ráadásul még egy névlista is készül róluk, hogy - kvázi - protestáltak.
Lásd: "Aki mibennünk nem bízik..."

Sajna nekem nincs ilyen pénztári tagságom (maradnék!), de esetleg valamilyen más ötlet arra, hogy milyen módon lehet még kiiratkozni ebből a nagy együttműködési systemből hivatalosan, névlistán? Fizessek elő a Népszavára? Folyamodjak szlovák állampolgárságért? Vagy ilyen dolgok kombinálásával? Valami papír kéne róla, hogy engem kiírtak a NER-ből. (Bocs, én írtam ki magam...!)
Csak a leendő unokáimnak legalább.
lev davidovics 2011.01.29 12:53:49
@a szív fészkei: +volt már két hete....
...szóval az FB-n már ki is iratkoztam ezzel...se nyögdíj, se NER, se eü...
Megint Mexikóban kell kikötnöm... :-))
lev davidovics 2011.01.29 12:56:49
@a szív fészkei: +volt már két hete....
...szóval az FB-n már ki is iratkoztam ezzel...se nyögdíj, se NER, se eü...
Megint Mexikóban kell kikötnöm... :-))
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
lev davidovics 2011.01.21 16:40:30
@european:

"Persze, a moderáció az nem cenzúra, mi Jekyll?
Nesze neked blog-szabadság, internet-szabadság, vélemény-szabadság. Még csak nem is egy intézmény, hanem egyetlen magánszemély dönti el, hogy mi jelenhet meg a szabad-cenzúrázatlan interneten.
Szerintetek hiteles ez így? "

Nos

A-terv: (javaslat)(opcionális)
Csinájjá' blogot te is, vazze!
Oda - még - azt írsz, amit akarsz, magadat moderálod esetleg, igény szerint. Így nem fáj, hogy nem jelenik meg minden, amit leírsz.

B-terv: (opcionális)
Nem olvasod Árpád írásait.

A két dolog kombinálva is működik!

Próbáljátok már úgy felfogni, (ebben a témában feljajdulók), hogy (mondjuk) mindenki festhet üzeneteket a saját kerítésére, szabad tartalommal. Plusz azt is megmondhatja, hogy erre, az ő kerítésére ki mit festhet föl. Akinek ez kevés (sok, kevés, nemzeti, nemzetietlen, ellenszenves, stb.), az kezdjen el a saját kerítésére pingálni, na oda azt mázol fel, amit akar. Pluszban ha nem tetszik a szomszéd kerítése, akkor ne nézzen oda.

A hasonlat alapján, hogy rövidre zárjam, a sajtószabadság az, hogy ezek a dolgok opcionálisak. Nézed, vagy nem. Csinálsz sajátot, vagy nem.
Addig működik, míg az önkoritól nem jön valaki, hogy vakard le a kerítésed, mert...és a végén még a kerítést is elbontathatják, vagy viszik a házadat.

Ebből adódóan itt nem "egy magánszemély dönti el, hogy mi jelenhet meg az interneten", csupán a saját blogjában hoz döntéseket. Ez az övé (még), egészen addig, míg ki nem derül bizonyos blogokról, hogy (mondjuk megint)az emberek pénzének eltőzsdézését támogatja, aláássa az együttműködést, zavart kelt, rosszul láttat dolgokat,.... egyébként meg, és különben is minden magánblog a Nép Ellensége!

...na, szóval csinálj blogot, írd meg nekem a címét, oszt majd jól megnézem, hogy a sajátodon kimoderálsz-e egy ilyen régi harcost, aki még talán Lenint is látta... :-)

et üdvözlettel:

LDT
lev davidovics 2011.01.21 16:40:30
@Pantagruel: jah, az egy igen jó kis sorozat, itt vidéken én a városi (nemmondommeghogymilyenszínű)önkormányzat paródiájaként nézem.

Szerintem rólunk írták igazából, eljött a stáb Magyarhonba, tanulmányozta a helyi viszonyokat, oszt csinált belőle otthon vígjátékot. A süket angolok meg el sem tudják képzelni, hogy a galaxis innenső oldalán tényleg így működik, csak röhögnek szegények. Persze mi is, de ez már a súlyos önirónia esete....
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
lev davidovics 2010.12.29 14:25:30
@a szív fészkei: Egyetértve veled, ez a hülyegyerek-korszak is egyben: Álszent bácsik-nénik akarják megmondani, hogy nekem mi a jó, meg akarnak védeni a rossz hírektől, javítani akarják a kedélyállapotomat, gondosan megszűrik nekem a rám nézve ártalmas tartalmakat - pedig én csak azt akarom (gondolom a többséggel együtt), hogy kúrva gyorsan hagyjanak már békén!
Ha akarok, hadd nézzek már hardpornót, ha csak idióta bűnügyektől lesz erekcióm, akkor hadd hallgassam-olvassam azt egész nap! Ha vasárnap nem ülök a misén nyakkendőben, hanem egy hiperben lófrálok farmerban, akkor - ha ezzel nem ártok egyébként senkinek (esetleg a Nemzeti Együttműködésből lógok ki picit...) - nézzenek már lécci önálló, felnőtt, magával mit kezdeni tudó valakinek. (Individumot akartam írni, de arra most nem lesz kereslet, lásd: emberek embere...)

...egyébként miért van az, hogy ez az atyai gondoskodás leginkább jobbos beütésű kormányok idején erektálódik a hatalomban nálunk...?
lev davidovics 2010.12.29 15:03:55
@szerénységem:

:-)
Na erről beszéltem fentebb.... :-)

11. parancsolat: Ne keveredj!

LDT
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
lev davidovics 2010.11.25 13:51:42
@Halál Bika:

Kedves Bika Elvtárs!
(Vagy szólíthatom egyszerűen Halálnak?)

Ilyen ócska hamisítványokkal operálni, mint a képen látható, a Párt kiadványát imitáló szórólap, csak a legsötétebb bolsevik módszerekre emlékeztethet minden jó szándékú Együttműködőt! Már a szórólap alján lévő dátum is hamis, a bal oldalon lévő figurák pedig a tudat alatti ellenséges propaganda részei.

Már hívtam az Ön ügyében az Ezredes Elvtársat!

LDT
lev davidovics 2010.11.25 13:51:43
@Lord_Valdez:
Kedves Lord Valdez elvtárs!
(Ilyen nick-et a létező szocializmusban...)

2030-ra elérjük, sőt meghaladjuk a fejlett (és züllött) Nyugatot! Megmondták, csak nem figyelt, ami súlyos engedetlenség, vagy nem hitte el, ami még súlyosabb. Jövőre a bankbetétjét békekölcsönnek jegyzik be, oszt a maradék húsz esztendő alatt szép kis pénzecske gyűlik ebből arra, hogy eloszlassák az aggodalmait. Hazánk, ha eddig nem vette volna észre, nem rés, hanem bástya a bankárkapitalizmus elleni küzdelem falán!

...egyébként meg egy főrend ne aggódjon...

LDT
lev davidovics 2010.11.25 13:51:45
@alavespocok: Már ketten vagytok, én meg most akarok belépni! Ez persze nem egy ellenforradalmi :-) demonstratív szám, de ki tudja, talán vannak még, akiknek a tányéron szervírozott kaka nem tűnik mazsolás felfújtnak.
Éljen az állami gondoskodás! Éljen a nagy közös! Éljen a szocialistábbnál is szocialistább jobboldali (muhaha) kormány! De különösen soká éljen Matolcsy György elvtárs, és az ő virágzó gazdasága! Vége van. Mármint a kínzó bizonytalanságnak. A Nemzet Géniusza…..
lev davidovics 2010.11.25 10:07:42
@kisa:
"Depersze lehet szalmazsákban is gyűjteni, és lassan azt érzem itthon a legbiztosabb megoldásnak. "

Na erről beszéltem én is fentebb, esetleg Svájc.
Ha a Pásztorok elhagyták a Füvészkertet és járják az utcát, akkor ne legyen nálad üveggolyó!
lev davidovics 2010.11.25 10:37:59
@OlcsoJanos: Ez én lennék, a svájcibankszámlázó. Csak azon gondolkodom, hogy egyre praktikusabb, ha az embernek nincs itthon semmi a nevén (pláne számla), legfeljebb a kiskabát, ami rajta van novemberben.
lev davidovics 2010.11.25 10:44:31
@Valahol Máshol: Jah, konkrétan erről van szó. Nem arról van szó, hogy mostantól nem bízom a Kormányban, egyszerűen csak nem bízom a Kormányban.
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
lev davidovics 2010.11.25 10:25:15
@Moskovita:
"2014-ben és később sem lehet őket megbuktatni. A választási törvényt is maguknak kavarják, nincs ellenzéki média és talán választás sem lesz a korábbi értelemben. Egy jelőlt egy párttól és kijönnek a lakásunkra, hogy húzzuk be, mert kell a 99,9 %. "

Had idézzem ide a múlt század legnagyobb filozófusát:

" Az örökkévalóság szörnyű dolog, különösen a vége!"
(W. Allen)
lev davidovics 2010.11.25 10:29:37
@gansol: Ne má!!! Én most akarok - dafke - mnyp-tag lenni!
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
lev davidovics 2010.11.03 12:55:25
@panelburzsuj: közönöm

atörökzultán

netudki
lev davidovics 2010.11.03 13:11:34
@lebowski71:
Na, B-terv ürügyén én is valami ilyet beszéltem fentebb. Szerintem lassan el is kezd működni a dolog, volt már ilyen hang a környékemen, természetesen a versenyszférából. Új cég a szomszédoknál, bevétel oda, nyereség ide a 10%-ra, alkalmazottak itt is, ott is, itt persze a minimálon.

A rajongók persze maradjanak, hogy fogjuk őket irigyelni majd a soknyugdíjuk miatt!!!
Az Országos Választási Bizottság (OVB) tegnapi ülésén hitelesítette a fideszes politikust érintő népszavazási kezdeményezést. A Kreatív Jogértelmezők Baráti Köre által útjára bocsátott népszavazási kérdés így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Lázár Jánost…..
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
lev davidovics 2010.09.16 14:09:42
@rajcsányi.gellért (ergé): Magyarországon abszolut elfogadott szokás (jogszabály...:-)), hogy semmiért nem küldhető haza a gyerek a tanításból.
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
lev davidovics 2010.09.08 14:36:59
lev davidovics 2010.09.09 02:35:29
@AKIsTUDATLAN:
Mexikó a végállomás, Joszip elvtárs elől emigráltam ide.Hagytam a forradalmat másoknak...csak írogatok, na meg mostanság az Önök hazai forradalma hatására ilyen Bixby-féle történeteket olvasok. Szép múlt épül az Önök forradalmi hazájában!

Et.üdv!

LDT
Nemzeti Agyhalál A takarítók 2010.09.01 13:24:00
 Nem adja fel a netes regisztrációt a Fidesz. A blogokat a kormányzat tervei szerint regisztráltatni kell a jövőben. << cikk az indexen >> Életem egyik meghatározó filmélménye volt Luc Besson Nikitája. A film vége felé megjelenik a Takarító. Jean…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
lev davidovics 2010.07.21 14:46:35
@eMeL: "...mert nem a szivarozó, kövér zsidó bankár fogja kifizetni,..."

Kedves eMel elvtárs!

Csak a fent leírt mondatán mosolyodék el. Nem Önnek szól a mosoly, csak egy, az Önök forradalmi országában divatos kép jelent meg előttem:

Ez az, a megbízható Csányi elvtárs, mint kövér, szivarozó zsidó bankár...! :-) Járai elvtársat már nem is tudom hová sorolni....!

(Megjegyzem, időnként kínos olyanokkal barátkozni egy forradalmi vezetőnek, akik ellen a forradalom éppen irányul, de ha emlékeznek még: Lenin elvtársnak is voltak amerikai, svájci - tőkésnek mondott - barátai. Dialektika elvtársak, dialektika!)

Tetszik, ahogy Önöknél a fehér és mensevik elvtársak évek óta a "magyarok pénzén gazdagodott zsidók" szemináriumi anyagát dolgozzák fel a blogokon. Ennek időnként ellentmondani látszik a leggazdagabb magyarokat soroló lista, MLSZ elnökökkel, CBA-s fiúkkal gojmotoron, etc. :-)

Persze, ha ezt az egészet dialektikusan nézik az elvtársak... :-)

Szép cirkusz ez az MNB-s fizetés meg a bankadó, de Önöket elvtársaim vélhetőleg azért hagyták faképnél szombaton a kapitalista elvtársak, mert a Párt jövő év költségvetéssel kapcsolatos tervei még az Önök tárgyaló küldöttei számára is 80 évre titkosak.Vagy éppen hogy nem.

Csodálatos út áll Önök előtt elvtársak, nézzék csak meg azokat az elvtársakat, akiknek az országában már vagy 40-50 éve revolúciá van!

Időnként bánja az ember az emigrációt!

Et üdvözlettel:

LDT
Orbán Viktor napja volt a mai: nyolc évi kínlódásos ellenzéki lét és néhány, nyelvi leleményeket didaktikusan felolvasó kormányfő-jelölti szereplés után visszatért a magyar közéletbe az a politikus, akit meggyőző ereje, céltudatossága és lendülete miatt egy évtizeddel…..