Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rinocérosz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezon első meccsén PL még gól sem született, és ennek a City örülhetett inkább, látva a meccset és tudva azt, hogy a Spurs már-már tradíciószerűen elveri a City-t. Sokkal jobb meccsnek ígérkezett ez párosítás, de amelyik City drukker nem izzadt szét az 1. félidőben, az nem…..
Rinocérosz 2010.08.17 11:27:27
@ManCity_Fun: @ManCity_Fun: Mi nemrég váltottunk Digire (mondjuk társasházastúl) a közepes csomagot fizetjük (kábeles), jó minőségű, és gond még nem volt vele.

De a nem kábeles, tehát ilyen tányéros Digiről sok rosszat hallottam már, hogy nem vmi jó a ké, illetve most nálunk elég nagy szél van, ilyenkor tuti baszakodik a digitális jelvétel.
Ott hagytuk abba, hogy Mancini nagy terhet vállal magára, mert az új igazolásokkal még nagyobb nyomást tesz a csapatra, és a saját vállára is. Még több elköltött pénz = még nagyobb eredménykényszer. A bizalom meg van felé (egyelőre), hiszen tavaly nem végzett rossz munkát,…..
It’s a roller coaster. Gondoltam, hogy lesz 1-2 új igazolás a nyáron, de azt nem, hogy Mancini fogja az egészet, és a rendelkezésre álló pénz segítségével teljesen átépíti a keretet, és ezzel együtt a csapatot. Pontosan azt teszi, amit Hughes tavaly nyáron, de már van…..
Rinocérosz 2010.08.10 20:19:20
@double: Torghelle nincs benne a holnapi magyar keretben, így tőle nem kell Hartnak rettegnie:)

ja a fenti cikk pedig tényleg nagyon jó!

mindent leírtatok, nincs mit hozzáfűzni:)
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Rinocérosz 2010.07.13 17:43:42
@horas: sport1 élőben adja 18.00-tól
Vitán felül áll, hogy a Man City legjobb játékosa idén Carlos Tevez volt, az argentin csatár 23 gólig jutott a bajnokságban, a kupákban 6 gólt szerzett, ezzel ő az első dél-amerikai játékos a Premier League történetében, aki 20 gól fölé jutott, ahogyan az első City játékos…..
Rinocérosz 2010.05.17 02:47:57
@man city: Ez kétségtelen tény:)
Eljött ez a nap is, nagyon hosszú szezon utolsóelőtti meccsére készül a City és a Spurs is, a körülmények úgy hozták, hogy a kettejük találkozója dönti el szinte véglegesen az utolsó, még BL-indulást érő pozíció sorsát a Premier League-ben. Ma este 21.00-kor a…..