Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ottóka25

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
Az energikus menedzser "James Bond-os" kelléktára   1. rész - a cipő "Nyomásra kiugró pengék? Jól jön majd,…..
Munkahelyi stressz   Hogyan ismerhető fel a munkahelyi stressz, és mit tehetsz ellene?   A munkahelyi stressz felismerése... A stresszel (azon belül a munkahelyi stresszel) kapcsolatban az egyik legnagyobb probléma, hogy nem…..
Megint egy nyeremény az oldalról ezúttal egy pici plüss labda.Az oldalon különböző ügyességi és kaparós játék található.Kezdetnek 10 játéklehetőséget kapsz,majd ha mindennap játszol akkor emelkedik.Régebben nagyon sokba kerültek az ajándékok,de szerencsére visszavették és…..
Szerezz be egy üveg/korsó/doboz Borsodit és készíts egy videót, amelyen balról átveszed a sört, csinálsz vele valami vicceset/kreatívat, aztán továbbadod jobbra az utánad érkezőnek. Töltsd fel a videót, hogy legyen esélyed nyerni, és terjeszd az igét Facebook-on, iWiW-en…..
Itt egy újabb magyar játékoldalt szeretnék ajánlani nektek.A blablu.hu Magyarország legrégebbi játsz ajándékokért weboldala! Az oldalon egy regisztráció után naponta játszhatsz ingyen játékokkal. A játékokkal összeszedet pontjaidat pedig felhasználhatod az oldal…..
Regisztrálj a honlapunkon és nyerj a számtalan, értékes ajándékok valamelyikéből! A regisztrálók között kéthetente kisorsolunk egy Zolee által dedikált "Ganxsta Zolee és a Kartel: Isten, Család, Sör" CD-t, egy Blöró által dedikált "Blues Company:…..
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ! Most nemcsak egy saját webszakácskönyvvel leszel gazdagabb, ha regisztrálsz, hanem nyerhetsz is. Hetente kisorsolunk 5 az adott héten regisztrált felhasználót, akik 1-1 darab a képen látható Reisenthel Mini Maxi I like shopping bevásárlótáskát…..
Budapest, 2010. június 23. - Megérkezett Magyarországra a felhasználóbarát LG Optimus GT540 okostelefon. Az Android operációs rendszerű készülékkel számtalan szolgáltatáshoz férhetünk hozzá, és a használattal sem kell bajlódnunk. A titán-ezüst, a rózsaszín és a fehér…..
Az Apple egyetlen nap alatt 600 ezer előrendelést regisztrált, a rekordot azonban kisebb-nagyobb malőrök árnyékolták be. Az Orange közölte a várható angliai kereskedelmi árakat. A hivatalos közlemény szerint az Apple rekordot könyvelhetett el a héten, hiszen alig…..
Ingyen cumók Escada parfümminta 2009.08.13 14:59:00
Ingyen kérhető Escada parfümminta.Link: www.escada-fragrances.com/desireme/en/get-your-free-sample/Megérkezett!..
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
 Gőzerővel készülnek az internetes csalók a VB-re   Internetes csalók egyre több elektronikus levélen, weboldalon keresztül próbálnak hamis jegyeket értékesíteni a 2010-es labdarúgó-világbajnokságra. Manapság már korántsem szokatlan eset,…..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
KERESSÜK A LIBERO ARCÁT! Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka…..
Ottóka25 2010.06.02 09:53:45
@tirtikka:
akkor szerintem a legjobban úgy jársz, hogyha az egész gyerekmozgást fogod és és egy az egyben levideózod.és akkor azt feltöltve a gépre ki tudsz majd vágni különféle momentumokat, amik eléggé esélyesek lehetnek a nyereményre:)
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást:  www.youtube.com/watch Írd meg a benne elhangzott filmek címét helyes…..
Ottóka25 2010.05.25 11:41:33
@Morfologus59:
tuti hogy jók?:)
ezer százalékig biztos vagy benne?
megjelöljük?:)
szerintem az még nagyon meleg a játékban, hogy esetlegesen egy filmre több válasz is lehetséges
"Szeretnék ajánlani egy új nyereményjátékot. Elég érdekesnek ígérkezik, és nem könnyű rájönni a megfejtésre. A neve: Filmőrült vagyok.Készült egy videó, amiben a "kérdések" vannak: http://www.youtube.com/watch?v=TEmtjwpCzK0Ehez tartozik egy facebookos oldal is:…..