Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AVU

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
Jobb az ilyeneken egyben túllenni, úgyhogy most ömlesztve lesz itt hülye hirdetés, hülye címke, hülye blokk és hülye fordítás. Bemelegítésnek egy vízszintes fotó, mert az jobban néz ki, mint a függőlegesek: No comment, ezek szerint a CBA-ban nem leárazás, hanem felárazás…..
Mihez kezd egy parkolni próbálkozó mozgássérült, ha 12 rendőr támadja le, hogy fogdába zárják, ha nem áll el a rendőrőrs elől, ahol egyébként szabályosan parkolhat? Tényleg lehet nem engedelmeskedni a rendőri utasításnak, ha az egyértelműen szabályellenes? Hol tehet az ember…..