Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tégyacenzúraellen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg TAG Heuer 2013. 2013.06.25 14:43:11
A TAG Heuert nem a dizájnért, vagy legalábbis nem elsősorban a dizájnért szeretjük. Na jó, bővítsük a mondatot: akik a különlegességet keresik egy-egy napszemüvegben, azt formai értelemben ritkán találják meg a TAG Heuerekben. Nincs persze baj velük, csak nem különlegesek, és…..
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
Volner János Jobbikos képviselő leplezte le, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szolgálati kocsija a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt. Bár már az is alapvetően probléma, hogy ez megtörtént, de Pintér cinikus válasz jól mutatja, hogy a belügyminiszternek milyenek…..
Az olaszoknak ott van a Garda-tó vagy a Lago Maggiore, az osztrákoknak a  Wörthi-tó vagy a Neusiedler See (na jó, a Fertő tóból nekünk is van még egy kevés), egy magyar burzsuj azonban ha vizet akar,  legfeljebb a Balaton északi partján érezheti jól magát. (A déli part…..
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
tégyacenzúraellen 2012.05.07 12:01:36
@No_Fidesz_No_Problem: ..és magyaro. olyan hely (volt) ahol a békés megemlékezők szemét löveti ki az aktuális kormány.
-ahol a miniszterelnök 2 évig nézi, hogy hazugságai, költségvetési adat hamisítgatásai miatt lángokban az ország(de csakazértse mond le)
-ahol az '56-os forradalom 50. évforduló méltó ünneplését pont a kormányon levő exkomcsik gátolják-rendőrattakolják-szabotálják el..stb..

Egyik dolog a másikból következik: min csodálkozunk, eftársaim?!
Minden mama közül a bringások a legkúlabbak, úgyhogy nekik kívánunk most sok-sok, gyerekkel bicajozós, boldog kilométert! ..
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hardcore esemény részese lehetek a fedélzeti kamerámmal. Budapesten, az Angelo Rotta rakparton (magyarul: Budai alsó rakparton) haladtam a Lágymányosi híd felé. Bal oldalt, a szalagkorlátnál két férfi a pucér seggével szórakoztatta az autósokat. Vagy…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
tégyacenzúraellen 2012.04.25 21:46:03
@Grigorij Pantyelejevics: Azért objektíve nézve állapítsuk meg: bárkivel is szimpatizálnánk/nál, Ferink az abszolút rekorder: kinek volt oly vastag bőre, hogy másfél évig elnézze, hogy miatta lángokban áll az ország - de ő csakazértsemondle!

Azért ezzel abszolút rekorder!!

(És akkor ennek a morális, illetve konkrétan Forintosítható gazdasági vonatkozásait nem említettük..)
Újabb vöröske a placcon. Vagy inkább szőke? Ki keres, az talál, szex a könyvtárban különböző helyzetekben, ha már a helyzet úgy hozta. A mellek nem gigásziak, bár nem is lapos az a hasfal, van mit fogni – ebben az esetben. Névjegykártya Név: Emilia Lydia Rose…..
tégyacenzúraellen 2012.04.23 11:17:08
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
"Még meg sem indult a tényfeltárás, még egy kommünikét sem adhattam ki, az itt ülő képviselők közül néhányan máris megbélyegeztek, csalónak kiáltottak, és lemondásomat követelték." (Schmitt  Pál lemondási beszédéből, 2012. április 2.)"Mondom mindezt…..
tégyacenzúraellen 2012.04.08 21:24:44
@I-Work: Csak neked, vázolom a különbséget ballerek és jobboldaliak közt: Horngyuszibá': bebukott, hogy '56-ban Ávósként "a rendset védte" -semmi gond, maradhatott 4 évig; Megyó komcsi ügynök: semmi gond, maradhatott; Fletó -2 évig kellett lángokban álljon az ország, mire végre eltakarodott; Bajnaigézut már nem is említem..
No, és akkor az elemi felháborodás 3 hónap alatt elsodorta Smittpalit: egy plagizált kisdoktorival erkölcsileg már nem volt vállalható a jobboldal számára.
Nos, ennyi a különbség bal és jobb oldal között..
tégyacenzúraellen 2012.04.08 21:27:36
@dr. Trebitsch: remélem Horn, Megyó, Fletó és Bajnai esetén is ilyen elemi volt felháborodásod/ tok..
   Tisztelt hölgyeim és uraim!Köszönöm, hogy tegnap öltönyt vettek, inget és a legszebb nyakkendőjüket. Emberemlékezet óta Magyarországon ekkora tömeg még nem demonstrált a kormány és politikája mellett. Az önök kormányszeretete megértette az…..
tégyacenzúraellen 2012.01.22 22:26:23
@jotunder: from @isssti Kicsi troll a jóédes nénikéd - ha megengeded.
Ami a többit illeti: láttam én már százezres demonstrációt, sajna azt kell mondjam, ez nagyon nem annyi volt.. de sebaj: csak neked(nektek) legyen 45ezer, jó? ;o)

És egy jótanács, ha megengeded: nem köll ám kritika nélkül bevenni mindent, amit a nagyvezér mond! Az az "el lehet innen menni, kérem" Feritől, az csak 2010-ig szólt, ne vedd magadra - mosmár van új szlogen - de hiszen büfized is fölfelé azt, minek is mondjam!
Szóval maradj csak bátran, hátha eszedbe jut még valami okosabb is - ki tudja!
tégyacenzúraellen 2012.01.22 22:37:15
@Tragedy: By Issti: nem vagy te ilyen sötétlelkű és buta, hidd el: csak nem tudod mit beszélsz..
Majd elmúlsz 20, meg 30, és rájössz, hogy van a köpködésnél jobb móka is..
...vagy nem: és akkor maradsz ilyen, amilyen most vagy - őszintén kívánom, hogy ne így legyen!
Örülünk, Vincent? Selyemzsinór 2010.05.04 15:23:00
...mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. üzeni a neves pártpublicista Géberjénbe, valami helyi köpönyegforgatónak, aki belelépett az ő mimóza lelkébe.Hamar kifullladt ezek szerint a választás éjszakáján vállalt szerénység és alázat. A…..
tégyacenzúraellen 2010.05.04 22:47:45
@szempontpuska: klassz lehet ilyen nagy hatalommal birni! ..és mondd csak, hogy birod? ...birod még egyáltalán?

...kár lenne abba a hibaba esnünk, hogy túlontúl komolyan vegyük magunkat- a problémák ti. pont itt kezdődnek! ;o)