Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Topwise

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Politikai öngyilkosság beszólni a választóknak. Cséfalvy Zoltán sem teszi, csak jelzi, hogy alacsony a foglalkoztatási szint az országban. Van-e erre megoldás? Cséfalvy Zoltán a Financial Times "felzárkózó" gazdaságokkal foglalkozó blogjában vendégként azon kesereg, hogy…..
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Topwise 2012.04.12 14:20:59
@Tigriske: Ok. Az egyetlen oka, hogy ide írok, hogy megtanítsuk az embereket a JELENBEN MARADNI. Tudom, hogy szerinted nem lehet megtanítani, és ezzel nagyon sokan így vannak. Csak azért, mert soha nem mutatták meg nekik, hogy hogyan kell csinálni.
A lényeg meg lehet tanulni, és ha Te eddig jól vezettél 100 km-en, ezután 300 km-en át a jelenben tudsz maradni.
Sőt, ezért kérdeztem, hogy rendőr vagy-e, mert a mostani "leskelődés" állapotából a "csendőr" tekintélyt is vissza kell állítani. És a helyreállított tekintélyű rendőrök le tudnák ellenőrizni, hogy a vezető a jelenben van-e, vagy mentálisan terhelt és valamit csinálni kell vele, mielőtt tovább engednénk.
Ez VÉDENÉ azokat, akik jól vezetnek, a jelenben vannak és így nem veszélyeztetné őket azok, akik egy emberi problémába vannak bele csavarodva és csak biciklit vezethetnének.
Topwise 2012.04.12 14:41:05
@Gixef: Azért mert Te nem tudsz erről, még létezhet megoldás. Ha egy közforgalmú pilótát repülés előtt le lehet ellenőrizni, akkor egy úrvezetőt is lehetne nem?. Nem cihológusokra gondoltam, mert azok miatt van itt a közlekedés (Pavlov kutyája kísérletek miatt).
Bármikor megtanítom a dolgot bármelyik, egyébként normális embernek. Sajnos vannak őrültek, akik a gyakorlatlanságot, végtelen bátorsággal ötvözik.
Topwise 2012.04.12 15:00:56
@Gixef: Nem veszünk össze. De tudjál róla, hogy lehetséges. Remélem van itt olyan, aki nem csak szenvedő alanya ezeknek az agyament szabályoknak, hanem hivatalból tudna valamit tenni, hogy a gyakorlatban gyorsan megcsinálni és szerintem sokkal kevesebb lenne a baleset és abbahagynánk a SEBESSÉG mizériát. Valamiféle ajánlott sebességre szükség van, illetve van ahol korlátozni is kellene. De a rendőrségnek eredményeket kellene produkálni, nem pénzt beszedni, ami egyszerűen ma zajlik. Ez egyébként degradálja az állomány morálját is.