Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedvesjános

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 20. és 21. század diktátorait bemutató sorozatunk eddigi epizódjaiban látogatást tettünk már Türkmenisztánban, Észak-Koreában és Zimbabwében. A negyedik részben maradunk Afrikában, hogy megismerkedjünk az utolsó spanyol gyarmat romjain hatalmát kiépítő elnökkel, akinek tízéves rémuralma mellett…..
kedvesjános 2021.06.29 00:22:59
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
kedvesjános 2021.05.09 11:39:39
@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem a bankba kell betenni, hanem befektetni. Ez óriási különbség.
Megszavazták. Nem, mintha bárkit meglepett volna. Mindenesetre az az amerikai nő, Joy Wright, akinek a történetét nemrég olvastam, itthon esélytelen lenne arra, hogy gyereke legyen. A hölgy ugyanis leszbikus. A történet elején még szingli is volt. Nem akart egyetlen férfival sem ágyba bújni annak…..
kedvesjános 2020.12.18 05:38:20
@hozzaszolo123: Ez mitől lenne 'torz'?
Az elmúlt években sokan, sokfélét kérdeztetek tőlem a cicátokról. Ennek mindig örülök, mert azt jelenti, hogy törődtök a bársonytalpúakkal, de sok esetben azt tapasztalom, hogy a fő probléma az, hogy félreértitek a cicátok viselkedését. Ezért most a leggyakrabban előforduló tévhiteket fogom…..
kedvesjános 2020.06.09 16:37:33
A történet március harmincadikán kezdődik, amikorra  is a vírusra való hivatkozással minden partnercég, akiket értékes tanácsaimmal láttam el,  felmondta, elhalasztotta, befagyasztotta a szerződéseimet. Jobbnak láttam, hogy Katás vállalkozásomat sok hasonló sorsra jutott honfitársammal egyetemben…..
Van egy régi mondás: bajban ismerszik meg, hogy ki a jó barát. A Koronavírus idején ez kissé átalakult: bajban ismerszik meg a jó munkáltató. Nos, ebben a feszült időszakban aligha kell reklámra költenie annak a cégnek, aki bármilyen nem várt emberi magatartást tanúsít, vagy valami extrémebb…..
Kávézacc Hitelbe fulladva 2010.05.04 15:22:00
Olyan világból származom, ahol hitelt felvenni megsemmisítő szégyen. Nekünk nem volt semmilyen vagyonunk, tulajdonilag még azzal az ócska parasztházzal sem mi rendelkeztünk, amit apám egész életében toldozgatott-foltozgatott, és televízióra is utolsóként tettünk szert az…..