Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SEO Expert

19 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan a végéhez ér a seobaglyak őrület. 2011 seo versenye a seobaglyak egy hét múlva zárul...
Augusztus 28-án este fél nyolckor elkezdődik az X-faktor műsor, ahol a már ismert hírességek (X-faktor mentorok és műsorvezetők) melett újabb celebjelöltek mutatkoznak be a színpadon.Szombat este indul a mandula. Rengeteg rajongó várja már a zenei vetélkedőt ahol újabb sztárokkal…..
X factor Nagy Feró veszteségei 2010.07.16 19:26:45
Nagy Feró az X-faktor miatt nem tudja elvállalni az őszi fellépéseit így anyagi veszteségei túlszárnyalhatják az X-faktorért kapott bevételeket.Nagy Feró jobban aggódik a bandája miatt, de nem fogja őket cserben hagyni. Ahogy tudja segíteni fogja őket...
Nagy Feró lesz az X-faktor első metora, zsűrije. Ma hulott le a lepel az X-faktor első mentoráról. Mint kiderült Nagy Feró lesz az X-faktor egyik zsűritagja. Nagy Feró az X-faktorban Videó  Kiváncsian várjuk a többi Zsűritagot is. Vajon kik lesznek még az X-faktor mentorok…..
SEO Expert 2010.07.16 19:19:07
X factor A teljes X-faktor csapat 2010.07.05 16:16:21
Összeált a teljes X-faktor csapat. A műsorvezetők és a zsűritagok is nyílvánoságra kerültek. A korábbi selytéseknek megfelelően az X-faktor műsorvezetője Ördög Nóra melett Sebestyén Balázs lesz. A sajtótájékoztatón a korábbi műsorvezető Stohl András videóüzenetben…..
X factor X factor világbajnokság 2010.06.10 12:31:56
Simon Cowell az X-factor producere világbajnokságot akar rendezni az X-factor nyerteseivel. A magyar műsor addigra véget ér így a magyar nyertes is részt vehet a világméretű X-faktor show-ban. Akár magyar világsztár is születhet.Anno az american idol műsornak is megrendezte a…..
Mégis Stohl András fogja vezetni az X-faktor írja a Blikk. Az újságnak megbízható belső információi vannak arról, hogy az RTL Klub szerint mégis Stohl kell vezesse az X-faktort.Balesete óta Stohl megmaradt darabjain folyton telt ház van. Az RTL úgy gondolja, hogy a rosszfiú…..
Seo Katalógusok Webkatalógus 2010.05.29 16:39:00
A következő linkkatalógust ajánlanám mindenki figyelmébe!  A http://webkatalogus.info -ban biztosan megtalálja honlapja számára a legrelevánsabb kategóriát. Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a link elfogadássál, egyáltalán a kommunikációjukkal kapcsolatban. Minden…..
Az elsőre jó ötletnek tűnik, hogy csináljunk egy aktivizációs játékot, mondjuk egy szépségversenyt, és majd szépen jelentkeznek is a népek, meg szavaznak is, és a szavazásra majd ömlenek az ismerősök, és akkor nőni fog az oldalunk ismertsége, látogatottsága.Aztán ha ezt…..
Onlinemarketing blog Harakiwiw 2010.05.26 23:24:00
 Vajon meddig fokozható még idehaza a Facebook őrület? Kicsit olyan érzésem van, mint amikor megérkezik a sztárművész a provinciába, és mindenki mindent félretesz, hogy menjen, és ünnepelje az ittlétét. Nem számít senki és semmi, még a helyi hatalmasságok is félreteszik a…..
Szegediek egy csepp figyelmet. Ma ingyenes szűrések Ördög Nórival a klauzál téren !Az Egy Csepp Figyelem alapítvány egy csepp teszt programja szegedre érkezik. A program keretein belül, ingyenes szűréseket végeznek az jelentkezőkön.Május 28-án a csongrádi megyeszékhelyen Szegeden…..
X factor Ördög Nóra navigátor 2010.05.23 18:11:00
Ördög Nóra navigátorkodni fog jótékonyságból.Ördög Nóra az X-faktor műsorvezetője jótékonyságból egy Ózdi rendezvényen.A történet a Neo FM Ezeröcsi című műsorában kezdődött, amikor a bajbajutott Főnix mentő alapítvány számára gyűjtöttek jótékonysági összegeket…..
X factor Stohl András utódja 2010.05.17 22:11:28
Lehetséges, hogy Ördög Nóra egyedül vezeti majd az X-faktort-Az RTL Klub semmit sem árul el Stohl András utódjáról. Kik lehetne a jelöltek, vajon ki lesz Stogl András utódja?Vajon Csonka András (pici), Sebestyén Balázs, Szujó Zoltán, Fábry Sándor, Müller Attila vagy esetleg…..
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
X factor X-faktor játékok 2010.05.11 20:18:00
Megjelent az első X-faktor játék. Az X-faktoros röplabda, azaz az X-labda egy mókás ki flash játék. A játék lényege, hogy egy vicces kis gömbőc figurát irányítunk (baloldali) a nyilakkal és egy X jelet kell átlökni az ellenfél oldalára aki egy másik vicces Gömböcske. Akinél…..
Mivel Stohl András mint már mindenki tudja nem dolgozik tovább az RTL Klubnál, Ördög Nórának jelenleg nincs műsorvezető párja. Külföldön ezt a műsort álltalában egy műsorvezető irányítja így elképzelhető, hogy Magyarországon Ördög Nóra egyedül fogja vezetni az…..
X factor Stohl nagyot bukott 2010.05.09 23:17:00
Stohl András sok Millió Forintot bukott a részeg vezetéssel. A biztosító ittasan okozott baleset esetén nem fizet. Így a sztárnak saját pénztárcájából kell megfizetnie az okozott kárt. Nem csak a három összetört autót kell kifizetnie a színésznek. A baleset szenvedői beperelik…..
A jól felépítet keresőbarát weboldalak fontos elemei a meta tag-ek. Ezek olyan információ hordozó részei a honlapnak amelyek nem jelennek meg a honlapunkon, a keresőmotorok bot-jainak viszont hasznos információkat adnak át. Ennek lényeges szerepe van a SEO-ban. Ilyan meta tag-ek pl.:…..
Az RTL Klub nyilatkozatot adott ki ami szerint az X-faktor műsorát nem Stohl András fogja vezetni. A műsor vezetését Stohl András mondta le mivel ma reggel balaesetet okozott. Az RTL egyet értett ezzel és elfogadta a műsorvezető lemondását. Stohl bűnbánása Stohl András tehát…..
"Stohl András az X-faktor műsorvezetője hajnali 4-kor részegen balesetet okozott Fót környékén." - ez a hír terjeng az interneten. Tény, hogy ma hajnalban Fót közelében hajnali négykor autóbaleset történt. Ennek kapcsán ismertlen tettes ellen eljárást indítottak és…..
Az X-faktor külföldön X-factor néven tehetségkutató műsor. Angliában indult útra. A megalkotója Simon Cowell. Az X-factor zsűrijében nagy sztárok vettek részt. Ilyen Kylie huga Dannii Minogue, Louise Walsh és Cheryl Cole. Az X-factor elődje a szintén sikeres Pop Idol.…..
A linkmarketing olyan online marketing tevékenység amikor minél jobb minőségű és mnél nagyobb mennyiségű hivatkozást szerzünk honlapunkra.A linkmarketing szorosan összefügg a linképítéssel. Fontos, hogy mindig a megfeleő módon építsük linjeinket. Előre határozzuk meg milyen…..
A SEO Expert óriási növekedés előtt álló, alig tízéves szakma.A legtöbb vállalkozás azt szeretné, hogy a honalapja a konkurencia előt jelenjen meg az internetes keresőkben. Aki ezt elintézi a keresőmarketing szakértő azaz a SEO Expert.Hazánkban alig pár száz seo szakember…..