Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balintn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a Google nem hajlandó kiterjeszteni a Google Maps Traffic funkcióját Magyarországra (de legalább Budapestre), nincs más hátra, mint saját forgalomfigyelő szolgáltatást fejleszteni a magyar piacra.A Jitti (Just In Time Traffic Information) - ha jól értem - egy olyan közösségi…..
balintn 2010.05.04 20:09:59
@Krunpli: Köszönjük a csillagokat! Be kell vallanom, a design-ban a funkcionalitás volt a fő cél, de ha eláruljátok, hogy mi nem tetszik, vagy mutattok egy jó példát, nem leszünk restek...
A nehézséget az okozza, hogy a színskálát elhasználtuk a sebességek jelölésére. A példa screenshot-on nem látszik, de a fontosabb utakat fekete keretezéssel kiemeljük, szerintem egész áttekinthető.

A lassúságra: mivel az alkalmazás a térképet is az (időnként megszakadó) mobil interneten tölti le, első alkalommal valóban lassú lehet, lemaradhat a haladáshoz képest (dugóban persze utoléri az embert :-). A letöltött térkép-elemeket viszont cache-eli, második látogatáskor már szép gyors (-nak kell lennie).
balintn 2010.05.06 22:52:41
@19huba83: 100% valós információ :-) Jól tudom, hogy a bestway fizetős?
balintn 2010.05.06 22:57:20
@bpelhos: Érdekes, hogy mindenki így gondolja, bevallom én is így voltam, míg az első flottainformációs csomagot meg nem néztem. Az a helyzet ugyanis, hogy valódi flottakövetési adatokból nehéz forgalmi információt nyerni (bár nem lehetetlen). A flottakövetás szempontja ugyanis az olcsó kommunikáció, a világ bármely helyén, ettől aztán ritkán vesznek mintát. Így nagyon sok járműből kevés forgalmi adat születik.